Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores amb la mascareta baixada

Rocío Flores ha enganyat durant molts mesos la seva família

Rocío Flores, retratada després de deixar per terra Olga Moreno

Rocío Flores ha deixat sense paraules a l'audiència després de tornar a ocupar el seu lloc de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa'. Sí, perquè no tenia un paper fàcil, ja que la jove havia de fer front a un tema complicat que afecta el seu pare i la seva madrastra.

Un assumpte que ha provocat un terratrèmol a la seva família i que té a veure amb les paraules que Olga Moreno ha pronunciat a la revista 'Semana'. I és que ha sortit una impactant exclusiva de l'actual dona de l'exguàrdia civil, que no ha deixat indiferent ningú.

A l'entrevista, Olga es lamenta de tot el que ha patit per la nova relació d'Antonio David amb Marta Riesco. I, després de llegir aquesta exclusiva, és clar, hi havia moltes ganes de conèixer el punt de vista de la germana de David Flores.

Rocío Flores destrossa l'encara dona d'Antonio David

Ara, però, Rocío Flores ha descol·locat tots els espectadors de Telecinco després de deixar per terra la dona que tant ha defensat i que la va criar des de ben petita. Una dona per qui sempre ha mostrat respecte, però que a la primera de canvi no ha dubtat a criticar ara que el seu matrimoni amb Antonio David està trencat.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Olga Moreno no dona crèdit a les paraules de Rocío Flores sobre la seva exclusiva | Catalunya Diari

Rocío Flores va reaccionar públicament a l'entrevista de Moreno per 'Semana' i ha fulminat la seva relació amb qui fos parella del seu pare. La col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' ha estat molt contundent en la seva postura i ha respost totes les preguntes que Joaquín Prat li va qüestionar en directe.

La filla d'Antonio David va estar molt atenta al vídeo on va veure totes les declaracions de l'andalusa a la coneguda revista del cor. «He lluitat pel meu matrimoni fins que he vist el meu marit amb una altra. Vaig trencar-me quan el meu marit va pronunciar la paraula separació», deia un contundent titular l'andalusa.

Rocío Flores: «Em sento molt decebuda i sorpresa»

Rocío Flores, amb el gest contrariat en un primer moment, no sabia gaire bé com respondre a les paraules de la seva madrastra. La col·laboradora va agafar aire i va començar a opinar sobre aquesta polèmica entrevista: «D'aquesta exclusiva m'assabento dilluns, aquesta exclusiva està feta des d'abans de dilluns...», va confessar de primeres.

Rocío Flores amb mala cara a un plató
Rocío Flores ha afirmat que Olga l'ha decebut | Mediaset

«Jo no m'assabento del contingut de l'entrevista. M'assabento a través d'una trucada d'Olga en què em diu que ha donat una exclusiva», afirma de manera inesperada en ple directe.

Joaquín Prat, després d'atendre la reacció de la seva companya, li qüestionava el següent. «I ara que saps el contingut, quina valoració fas a grans trets?», li va preguntar.

A la llum l'engany més gran de Rocío Flores a la seva família

«No he pensat mai que diria això, però em sento molt decebuda i sorpresa», sentencia Rocío. El presentador li tornava a preguntar: «Decebuda amb Olga?».

Una pregunta a la qual Rocío no amaga la seva decepció amb una de les persones que més deia estimar fins fa pocs dies. «Sí, estic molt decebuda, no és tant pel que diu, sinó per la manera com s'ha fet tot», se sincerava.

Rocío Flores i Olga Moreno molt serioses
Rocío Flores i Olga Moreno en una imatge d'arxiu | Europa Press

El gir a aquesta situació en la relació entre Rocío Flores i Olga ha descol·locat l'audiència. I és que tot apunta que la col·laboradora ha enganyat la seva família després de mantenir durant els anys que porta a la televisió que Olga era un gran pilar a la seva vida.

A més a més, va dir al seu dia que la considerava gairebé com la seva mare. I tot això malgrat que la seva mare biològica és Rociíto, amb qui no es parla des de fa una dècada.