Belén Esteban

L'amiga íntima de Belén Esteban explica la veritat sobre com es troba

Belén Esteban està travessant el seu pitjor moment personal

Belén Esteban  continua acaparant l'interès de tota la premsa després de l'accident que va patir a 'Sálvame'. La de Paracuellos va patir una caiguda amb la mala fortuna que va acabar trencant-se la tíbia i el peroné.

Després de ser traslladada a l'hospital, els pitjors presagis es van complir i Belén rebia la mala notícia que havia de ser operada d'urgència. Ara, dies després de la seva aparatosa caiguda, una de les amigues més íntimes dona l'última hora sobre el seu estat.

Belén Esteban i la veritat sobre el seu estat després de l'accident

Tots els mitjans de comunicació haguts i per haver, s'han fet ressò de la caiguda de Belén Esteban el passat dilluns 25 d'abril. El seu accident en directe va inundar les xarxes socials i tots es preguntaven com es trobava.

L'incident es va saldar amb un parell d'ossos trencats i una operació que tindrà lloc d'aquí a uns dies. Un diagnòstic que va caure com un gerro d'aigua freda sobre la col·laboradora que no podia aguantar-se les llàgrimes.

Eugenia Martínez
Eugenia Martínez de Irujo revela la veritat sobre l'estat de Belén Esteban. | GTRES

Belén, tenia nombrosos plans per als pròxims dies, però malauradament, els haurà de posposar fins que el seu estat de salut millori. Ara ha d'agafar forces i recuperar-se per evitar que li quedin seqüeles que li podrien complicar el seu dia a dia.

No cal dir que tots els seus amics i coneguts s'han abocat des del primer moment. Lamenten el que li ha passat i, encara més, el llarg camí que li queda fins a poder caminar amb normalitat.

Una de les seves millors amigues, ha parlat sobre com es troba la de Paracuellos. Es tracta d'Eugenia Martínez de Irujo, que no va trigar a posar-se en contacte amb ella després de conèixer el que li havia passat.

Belén Esteban i Eugenia Martínez
Belén Esteban i l'aristòcrata tenen una excel·lent relació. | @belenestebanmenendez

Belén Esteban estava convidada al sopar benèfic amb motiu de la tercera edició de la 'Fundació Querer Hero Award 2022', al qual no va poder assistir. Allí s'hauria trobat amb l'aristòcrata, amb qui té una excel·lent relació d'amistat des de fa temps.

Quan va ser preguntada sobre l'absència de la col·laboradora, la duquessa de Montoro va donar la seva última hora. «La trobaré molt a faltar, li vaig trucar ahir, pobra. Està molt fastiguejada», revelava.

Belén Esteban: «No estic amb gaire ànim»

Les declaracions de la filla de la duquessa d'Alba han estat confirmades per Belén Esteban. Fa unes hores, l'empresària publicava una storie on donava les gràcies per l'afecte rebut i confessava no estar bé.

«Moltes gràcies a tothom pels missatges i trucades de telèfon, perdoneu-me per no agafar-vos el telèfon. No estic amb gaire ànim», declarava.

Storie Instagram Belén Esteban
Belén Esteban confirma les paraules de la seva gran amiga. | @belenestebanmenendez

No obstant això, a qui sí que li ha agafat el telèfon ha estat la seva íntima amiga Eugenia. Amb ella manté una relació molt bona que es va consolidar fa uns sis anys aproximadament. «Ens estimem molt», confessava la col·laboradora de 'Sálvame'.

Tant és així que la tertuliana no dubta en presumir d'amistat amb l'aristòcrata a les seves xarxes on li dedica alguna felicitació.

A més, a les dues els uneix la passió per les causes benèfiques i més d'una vegada han coincidit en diversos sopars. La Fundació 'Querer', de la qual Belén Esteban en va ser ambaixadora, sol comptar amb la presència de totes dues.

Sens dubte, les paraules d'ànim d'Eugenia Martínez de Irujo li hauran servit de consol per fer front a tota la complicada situació.