Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de la reina Letícia.

La reina Letícia descobreix la pitjor cara de la seva sogra, Sofia

Letícia no coneixia tota la veritat sobre ella

Guerra a la Casa Reial. Queda clar que la relació entre Letícia i la seva sogra, la reina  Sofia, mai no ha estat la millor. I cap d'elles intenta amagar la tensió existent entre totes dues.

L'últim episodi en què vam poder veure la fredor que hi ha entre totes dues va ser durant la cerimònia dels Premis Princesa d'Astúries, al Teatre Campoamor d'Oviedo.

Reina Sofia
Sofia amaga moltes coses. | GTRES

Allí, Letícia ignorava completament la seva sogra, i en acabar l'acte ni tan sols es van dirigir una mirada. Malgrat això, van protagonitzar un posat familiar.

D'altra banda, queda clar que a l'emèrita mai no li ha agradat el comportament de Letícia amb Joan Carles i molt menys amb les seves filles, les infantes Cristina i Elena.

El rei Felip i la reina Letícia en un acte públic
Felip i Letícia han pres dràstiques mesures per protegir la imatge de la Casa Reial. | GTRES

Des d'un primer moment, tant Letícia com Felip s'han vist obligats a prendre decisions dràstiques per salvar la institució.

Encara que tampoc ajuda massa que totes dues mostrin públicament la seva mala relació, com vam poder comprovar durant la famosa missa de Pasqua del 2018.

Lamentablement, la bona imatge que es tenia de la dona del rei Joan Carles ha caigut en picat. La periodista especialitzada en la monarquia espanyola, Pilar Eyre, és qui va mostrar el costat més fosc de la personalitat de l'emèrita, compartint detalls que fins ara desconeixíem.

La teoría que asegura que Juan Carlos I está en España: Las pruebas

«La meva percepció de la Reina Sofia ha canviat. Abans la veia com una dona responsable, sacrificada, submisa, en certa manera fins i tot maltractada», comentava la periodista fa poc.

«Una víctima del seu marit, encara que després la meva percepció ha anat canviant i el que veia com a submissió, ara ho veig com a ambició. Si ho ha aguantat tot al Rei Joan Carles és perquè li agrada ser reina i no vol deixar de ser-ho», sentenciava.

La cara oculta de Sofia que molts desconeixien

«Abans em feia pena i ara em fa ràbia que no digui que es vol divorciar», assenyalava Eyre sobre la sogra de Letícia. I és que ella mateixa compartia les temudes paraules que havia dit Sofia al seu marit.

«Ja saps que no et divorciaràs de mi, fote't perquè saps que mai et podràs divorciar de mi. I és que el rei ha intentat divorciar-se dues vegades».

D'aquesta manera, Joan Carles sembla haver-se conformat amb aquesta situació. «Està molt tranquil, està molt bé, està molt cuidat des del punt de vista clínic, està feliç, rep visites dels amics i les amigues. No molesta a ningú i no ha d'estar amb la Reina Sofia».

Ja fa temps que Eyre desmuntava el paper de Sofia i la deixava com «una compradora compulsiva».

«Jo escric llibres sobre la família reial des de fa molts anys i volia que la reina em caigués bé, la veia una dona sotmesa al marit i sacrificada», apuntava.

«Però malgrat tots els meus esforços, quan preguntava si Sofia no sabia res del que feia Joan Carles, tothom em deia que no només ho sabia sinó que fins i tot l'animava».

Imatge de la reina Sofia i Letícia a un acte benèfic
Sofia té una mala relació amb una persona de l'entorn de Joan Carles | EUROPA PRESS

La periodista arribava a insinuar que «li agradaria que passés a la història com el que ha estat: una reina egoista. Com també ho ha estat el rei».

A més, culpava a Sofia davant la disfuncionalitat de la família reial. «No sap cuidar les filles i només va centrar les seves atencions en Felip VI», sentenciava.

Tot això, sense comptar que «no té amigues, viu absolutament aïllada». Així, destacava que és una dona «cobdiciosa i la seva única ambició en aquest moment és ser la mare del rei».

A més, deixa clar que la sogra de Letícia estaria al corrent de tots els moviments que ha pogut fer Joan Carles.

«Si el rei li ha estat passant tants diners a les seves amants com hem vist aquests darrers anys, amb més motiu els hi passarà a la seva dona i a les seves filles. A mi no m'estranyaria gens que tinguessin un fons comú».