Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

Terelu confessa el seu nou problema de salut i mobilitza les Campos

Terelu Campos revela una operació secreta i un risc hereditari per a la seva salut

Terelu Campos torna a estar molt preocupada i, aquesta vegada, és per un problema relatiu a la seva salut. Sí, perquè la filla de María Teresa Campos acaba de donar a conèixer una malaltia de la qual pocs tenien notícies i que és més greu del que sembla.

Així doncs, la mare d'Alejandra Rubio va alarmar amics, companys i coneguts en una de les últimes aparicions públiques. A 'Sálvame', programa del qual s'ha convertit en presentadora, va fer gala d'una veu lamentable. Gairebé sense poder-ne parlar, amb veu molt greu i evidents dificultats per mantenir el to, Terelu feia el que podia amb les quatre hores de directe de l'espai.

Olga Moreno suelta la bomba en una exclusiva: Duras declaraciones contra Marta Riesco y Antonio David Flores

Terelu no va resistir més i va haver de cancel·lar a última hora un altre dels espais que presenta, 'Juntos el debate', a Telemadrid. «En els meus trenta-tants anys de carrera vaig haver de dir hores abans que no podia presentar el programa», anunciava la presentadora.

«Saben que soc una complidora fidel de la meva feina, això em provoca desassossec, ja que no estic acostumada i no m'ha passat a la vida haver de deixar la feina tan sols unes hores abans», reconeixia molesta. Ara, però, Terelu ha posat nom a què li passa i a què haurà de fer a partir d'ara

La malaltia a les cordes vocals de Terelu Campos

Terelu Campos ha revelat que pateix un edema de Reinke. «El que és una inflamació de les cordes vocals, des de fa sis anys», precisava. Així mateix, la presentadora ha descartat la Covid-19, ja que diàriament es fan les proves abans d'entrar a treballar.

Els motius de la malaltia que li impedeix gairebé parlar-ne són altres. «Pateixo aquest edema pel mal ús a l'hora de parlar i no us ho he explicat mai, però estic operada d'una corda des de fa més de 30 anys», confessava.

A més a més, la tertuliana alerta d'uns antecedents familiars que poden suposar un risc afegit. «No deixa d'espantar-me, ja que la gola a la meva família ha estat un punt complicat i perillós pels càncers de la meva mare i dels seus dos germans grans», va explicar.

Terelu Campo a 'Mi casa es la tuya'
Terelu Campos ha amagat durant molt de temps una malaltia important | Mediaset

Terelu ha notat com darrerament, li costa més parlar alt, fins al punt de quedar-se afònica i sense veu: «Això em demostra que he tornat a la vida normal abans de la Covid, quan anava a la discoteca i em quedava sense veu perquè parlava més».

De la mateixa manera, la presentadora no pot parlar fortament en públic i on hi hagi soroll, ja que l'edema que té és «sever».

Terelu i la seva manera de viure la vida, malgrat les conseqüències

La principal eina de treball de Terelu és la seva veu, per la qual cosa costa força entendre alguna de les seves afirmacions al bloc de 'Lecturas'.

«Us semblarà absurd, però no poder parlar em produeix claustrofòbia. No he de jugar amb aquestes coses, però visc la vida sense pensar el que em pot passar perquè ja m'han passat moltes coses. No diré gaire perquè la vida et sorprèn amb més», prosseguia així les seves reflexions.

La germana de Carmen Borrego ja ha reprès la seva rutina professional i l'hem tornat a veure a 'Sálvame'. Això sí, per poder seguir amb la seva vida normal assegura que va «medicada fins al cap i injectada d'Urbason».

L'edema de Reinke és una acumulació de líquid a les cordes vocals i a conseqüència d'això, s'inflama la laringe i provoca problemes crònics de la veu com a ronquera, irritació i fatiga en parlar. A més, fumar durant tants anys com ha fet Terelu al llarg de la seva vida, tampoc ajuda a mantenir a ratlla aquesta malaltia que podria acabar amb la seva carrera professional.