Primer pla de Chenoa.

Chenoa i Miguel Sánchez confirmen que la història es repeteix i que es divorciaran

Chenoa i el seu marit no es poden creure el que acaba de passar

Chenoa i Miguel Sánchez no es poden creure que la història es torni a repetir. I és que, ara que fa només dos mesos que es van casar, s'acaben d'assabentar del nou divorci que ocuparà les portades de la premsa social del nostre país.

La concursant de la primera edició d'Operación triunfo passa per un dels moments més dolços de la seva vida. Després d'haver de posposar el seu enllaç diverses vegades a causa de la pandèmia de coronavirus, el mes de juny passat per fi es va donar el 'sí, vull' amb l'amor de la seva vida.

Però la situació sentimental de Chenoa no sempre va ser un conte de fades. Durant la seva estada a l'acadèmia musical més famosa de la televisió espanyola, la cantant va començar una relació amb David Bisbal.

Primer pla de Chenoa.
Chenoa no es pot creure el que acaba de llegir | GTRES

Tot i que el seu idil·li prometia perdurar en el temps, al final, aquest desig no es va complir. I és que, tots tenim al cap aquella fotografia de la mallorquina en xandall totalment enfonsada després de la seva ruptura.

Des d'aleshores, l'intèrpret de Bulería va començar una relació sentimental amb Elena Tablada, la mare de la seva primera filla. Però la relació amb el d'Almeria tampoc va arribar a quallar i, anys després, van decidir tallar la relació.

Des de llavors, Chenoa i la dissenyadorade joies estaven destinades a ser enemigues públiques, però totes dues van aconseguir deixar de banda les seves diferències i, a hores d'ara, tenen una relació molt cordial.

De fet, Tablada no va tenir cap problema a enviar-li un emotiu missatge a l'artista quan faltaven  pocs dies pel seu esperat casament.

Imatge d'Elena Tablada amb Chenoa.
Chenoa i Elena mantenen una bona relació | Instagram

«Li desitjo tota la felicitat del món, paciència i molta intel·ligència i tolerància. El matrimoni cal estar cada dia treballant-lo i desitjo que sigui superfeliç».

Ara, Chenoa s'ha assabentat de la pitjor de les notícies. I és que tot indica que el matrimoni d'Elena s'ha trencat per sempre.

Chenoa i el seu marit es queden sense paraules en assabentar-se de la notícia

Chenoa i Miguel Sánchez no es poden creure el que acaben de llegir a les xarxes socials. I és que, després que sortís a la llum que Elena Tablada i Javier Ungría havien pres la decisió de passar l'estiu per separat, s'acaben d'assabentar de l'última decisió que ha pres la parella.

Després de més de sis anys d'amor i d'una filla en comú, la dissenyadora i la parella han decidit posar punt final a la seva relació. Després de tots els rumors sobre una suposada crisi matrimonial, tots dos han decidit fer-ho oficial als seus respectius comptes d'Instagram.

Elena Tablada
Elena Tablada confirma la seva ruptura | ELENA TABLADA @HELLENTABLADA

A través de les històries d'aquesta xarxa social, Elena ha confirmat el que ja era un secret de domini públic. «Després de sis anys d'una preciosa relació, malgrat que cap relació no és un camí de roses, hem decidit deixar-ho per així poder respirar i veure en què consisteix realment la felicitat».

«Confio en el pla que té Déu per a mi, i per a la meva família i que el temps ens faci valorar com som d'afortunats», ha assegurat, deixant Chenoa sense paraules. Amb aquestes paraules, l'ex de Bisbal ha deixat clar que, tot i ser un moment molt dolorós, ha estat una decisió de mutu acord. «Qui em coneix, sap que les meves filles són el més important que tinc a la meva vida i, si em veig en la posició de posar-les en una balança, sempre pesaran més elles».

«L'amor i el respecte entre nosaltres és profund i latent, i va crear un ésser meravellós pel qual estarem units sempre», ha finalitzat.