Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chenoa amb el rostre seriós i el cabell curt i ondulat

Chenoa pren una sorprenent decisió en assabentar-se dels problemes del seu pare

Chenoa ja ha decidit què fer amb la situació actual del seu pare

Chenoa viu una època força dura. I és que el drama que es va desfermar fa uns dies amb el seu pare biològic, José Carlos Corradini, li ha donat més d'un maldecap a la cantant.

Tot va començar quan, fa poc, l'argentí va concedir una polèmica entrevista a Socialité. Va ser a l'espai presentat per María Patiño on va confessar que estava passant per una situació econòmica molt complicada.

Segons ell, fins i tot, gairebé no tenia diners ni per menjar, per la qual cosa no tenia més remei que demanar diners al carrer. Per això, demanava ajuda urgentment a la seva filla Chenoa mitjançant amenaces i crítiques.

Per descomptat, quan van veure la llum aquestes declaracions, tots els mitjans van començar a centrar-se en Chenoa, ja que interessava conèixer què faria la mallorquina davant d'aquesta situació. Ara, per fi, ja se sap quina decisió ha pres.

Primer pla de Chenoa.
Chenoa, a l'ull de l'huracà pel seu pare. | GTRES
 

Chenoa pren una decisió dràstica pel que fa al seu pare

En el moment en què Chenoa va saltar a la fama, es va saber que no mantenia cap contacte amb el seu pare biològic des de feia més de 20 anys. Tot i això, l'argentí sempre ha intentat reprendre la seva relació a través de peticions per televisió.

Això sí, tot i que ell mateix ha assegurat diverses vegades que té aquesta intenció, la veritat és que no ajuda gens que Corradini, sempre que té l'oportunitat, carregui contra la seva filla, ja que fa que el distanciament entre tots dos cada vegada sigui més gran.

Justament això és el que va passar fa uns dies, quan l'argentí va tornar a parlar a la televisió sobre la situació tan dura que estava vivint i també de l'exconcursant d'Operación Triunfo. «Ella sap perfectament que té un pare biològic a l'Argentina que s'està morint de gana i que està al carrer», començava dient.

«El que necessito és poder dutxar-me cada dia. Compliré 69 anys i he de sortir cada dia a buscar diners per poder menjar», prosseguia. «Si un dia venc tres mascaretes o quatre, aquell dia menjo. Tot i que no compro menjar car», explicava.

Així mateix, l'argentí va demanar públicament a la seva filla que li passés 100 euros al mes. «En tinc prou amb aquests diners, que són com un taló de qualsevol sabata que té aquesta senyora, perquè les sabates que fa servir ella valen més de 400 o 500 euros cada parell. No entenc com fer el que està fent», revelava.

Això sí, després d'explicar la seva dura condició, el pare de la cantant no va dubtar a amenaçar la mallorquina. «Si tingués el poder de treure-li el meu cognom, ho faria demà», confessava de manera contundent.

A més, també advertia que es podria presentar a Espanya i muntar un escàndol a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas amb l'objectiu que la seva filla acabi posant remei al calvari. «Quan vingui la policia, si jo els dic que soc el seu pare, haurà d'actuar», deia.

Però, després de saber-se que va amenaçar Chenoa, la veritable pregunta que ningú no podia evitar plantejar-se era la següent: què faria en aquest cas l'artista?

El pare biològic de Chenoa està travessant una delicada situació
El pare biològic de Chenoa passa per una situació molt delicada. | CatalunyaDiari
 

Chenoa ignora la súplica del seu pare

Evidentment, Chenoa ha estat testimoni de les polèmiques declaracions que el seu pare va fer al programa dels caps de setmana de Telecinco. De fet, els mitjans no han trigat a preguntar-li sobre l'entrevista que va concedir el seu pare.

Amb uns auriculars i visiblement seriosa, Chenoa apareixia davant dels mitjans evitant qualsevol pregunta relacionada amb l'argentí. I és que, com ha deixat entreveure, la mallorquina no vol saber res del seu pare, de manera que no està disposada a ajudar-lo econòmicament a posar remei a la seva situació.