Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Sánchez.

Tot el que han filtrat sobre la nova boda de Marta Sánchez

Marta Sánchez viu un dels millors moments de la seva vida

Marta Sánchez és, sens dubte, una de les cantants més estimades i respectades pel públic. L'artista celebra els seus gairebé 40 anys a la indústria amb un nou espectacle. Marta continua sent tota una llegenda quan puja a l'escenari. I és que no només li va molt bé en l'àmbit professional, sinó també en el personal.

La intèrpret de Soy Yo té el cor ocupat des de fa més de 4 anys. I tot apunta que està disposada a vestir-se de blanc i casar-se amb Federico León. Marta ha reconegut que va ser amor a primera vista i que, des de llavors, no s'han separat l'un de l'altre.

Marta Sánchez, disposada a passar per l'altar

La cantant és una de les figures musicals més importants que hi ha al país. Tot i això, malgrat els anys que fa que s'hi dedica, a ella mai no li ha agradat gaire parlar de la seva vida privada. Marta Sánchez sempre ha optat per mantenir la seva vida personal allunyada de la seva faceta pública.

Foto de Marta Sánchez.
Marta Sánchez vol casar-se amb Federico León. | GTRES
 

En els últims anys, Marta s'ha mostrat molt més oberta a parlar sobre certs aspectes. Entre ells, l'amor, un tema que l'apassiona i que moltes vegades ha estat el motor de la vida.

Cada cop que l'artista parla de la seva parella, només té paraules d'amor i d'afecte. No hi ha cap mena de dubte que està molt enamorada, i així ho va revelar en una entrevista recent amb Toñi Moreno.

«És un home 10, impecable en tots els sentits. M'ha aportat molt de seny, no només a la meva vida personal, sinó també a la meva vida professional», confessava. «Em dona molt sentit de l'humor, ric molt amb ell. Això és bòtox, bòtox en vena! També sent molt d'afecte per la meva filla», revelava.

Marta Sánchez té clar que vol passar per l'altar amb Federico León. Així ho revelava davant de les càmeres d'Europa Press: «Jo és clar que em casaria! Però això pregunteu-li a ell quan el veieu, si és que l'enxampeu. Jo mai no li demanaria a un home que es casés amb mi, mai. Hi ha coses que mai no han de canviar», confessava l'artista.

Tot apunta que, de moment, León no li ho hauria demanat, però potser amb aquestes declaracions s'atreveix finalment a fer el pas.

Marta Sánchez, en la seva millor etapa

Ara, Marta està a punt d'estrenar el seu nou projecte musical, Marta de cerca. I a la roda de premsa va revelar que Federico li havia fet una sorpresa abans de l'estrena.

«M'ha fet una sorpresa el meu marit, ja gairebé és el meu marit. Ha vingut a veure'm sense que jo ho sabés a Madrid perquè sap que falten poques hores per estrenar i em volia fer una abraçada. M'ha donat molt de suport en això i veure'l és per mi sempre una alegria, som un gran equip», explicava davant les càmeres d'Europa Press.

La cantant Marta Sánchez acompanyada de la seva filla Paula Cabanas
Marta Sánchez té una molt bona relació amb la seva filla. | GTRES
 

Marta està vivint una etapa plenament feliç amb la seva parella i la seva filla. La cantant sempre ha manifestat que és feliç amb la seva faceta de mare, i sobretot per com aconsella la seva filla cada dia.

«Li dic sobretot que sàpiga bé el que vol i que no sigui mediocre. Ha de ser algú important en el que faci. Les últimes generacions no són somiadores, cal sacrificar moltes hores d'oci, d'amics, de família», comentava.