Primer pla de Jaime de Marichalar amb el rostre seriós

Jaime de Marichalar li fa un valuós regal a una presentadora d'Antena 3

Jaime de Marichalar torna a estar al punt de mira

La família Marichalar no travessa un bon moment: el germà de Jaime de Marichalar ha acaparat tota mena de titulars després d'una forta notícia. Sonsoles Ónega, a través del seu programa, ha pogut donar en exclusiva la notícia del suposat desnonament d'Ignacio de Marcihalar per no poder pagar el lloguer.

Aquesta notícia ha convertit I ahora Sonsoles en el programa líder de la tarda i ha enfonsat per complet la seva competència directa, Sálvame. La notícia ha caigut com un gerro d'aigua freda i els altres mitjans de comunicació han començat a indagar sobre els motius. Tot i això, el germà de Jaime de Marichalar no ha dubtat a emetre un comunicat on explica amb tot luxe de detalls la situació.

Jaime de Marichalar coneix la situació del seu germà

El germà de Jaime de Marichalar s'hauria vist obligat a abandonar el domicili amb la seva dona i els seus quatre fills. Pel que sembla, Ignacio de Marichalar fa mesos que no pagava el lloguer. Alguns mitjans de comunicació van poder parlar amb l'entorn més proper d'Ignacio i han revelat que el seu comportament no era gaire conciliador.

La propietària de l'immoble parlava amb les càmeres de El Programa de Ana Rosa, on relatava els motius que havien propiciat el desnonament: «Ha anat tot bé i ja hem pres possessió de casa. Malauradament, hem hagut d'arribar fins aquí per un impagament continuat de l'habitatge», confessava.

Jaume de Marichalar i la infanta Helena en un acte públic.
La família de Jaime de Marichalar torna a estar al punt de mira. | GTRES

A més, alguns dels veïns de l'excunyat de la infanta Elena confessaven que «parlava molt malament la gent». El periodista Carlos Quílez va fer aclarir alguns detalls del cas en exclusiva per al programa d'Ónega: «Sembla que devia prop de 60.000 € i la inquilina ho va denunciar fa qüestió d'un any, fins que finalment s'ha pogut dur a terme el desnonament», va revelar el periodista.

Com calia esperar, aquest assumpte ha suposat una autèntica revolució mediàtica. El germà de Jaime de Marichalar s'ha volgut pronunciar sobre això i aclarir tots els dubtes. Ignacio de Marichalar ha emès un comunicat a través dels seus advocats on s'aborden totes les qüestions.

El germà de Jaime de Marichalar es pronuncia sobre la polèmica

«Després de les últimes informacions abocades pel que fa a la seva persona, el senyor Ignacio de Marichalar vol aclarir que ja tenia planejat el trasllat de l'habitatge familiar fa temps i ha arribat a un acord amb la propietat», deia el comunicat emès pels advocats.

Segons explica el comunicat, el germà de Jaime de Marichalar tenia la intenció de deixar la casa amb tres mesos d'antelació. Per això, havien acordat «utilitzar l'aval dipositat al contracte com a pagament anticipat del lloguer».

Tanmateix, allò que més ha sorprès és que s'afirma que Ignacio de Marichalar no ha deixat de pagar el lloguer en cap moment: «El senyor Marichalar vol ressaltar que no ha deixat de complir la seva obligació contractual en cap moment. Per això es va mostrar sorprès en rebre la demanda per impagament que va interposar la propietària per haver incomplert l'acord esmentat. Per últim, el senyor Marichalar vol deixar clar que, malgrat no deure cap renda mensual, el titular de l'habitatge ha preferit rebutjar qualsevol solució amistosa», confirma el comunicat.

Sens dubte, és una situació molt semblant a aquella que ja va viure el germà de Jaime de Marichalar en el passat. Ignacio va mantenir una disputa amb un inquilí a qui havia arrendat una oficina al luxe barri de Salamanca de Madrid.

▶️ Vídeo del dia