Lydia Lozano

Lydia Lozano fa front a la infidelitat que pot enfonsar el seu matrimoni

Lydia Lozano s'ha enfrontat a unes acusacions molt fortes contra el seu marit

Lydia Lozano i el seu marit Charly presumeixen de ser un dels matrimonis més estables i duradors de la televisió. Fa 25 anys que estan junts, i la veritat és que estan tan enamorats com el primer dia.

«Ha estat, és i serà l'home de la meva vida», deixava molt clar Lydia, proclamant el seu amor. Tot i no haver tingut fills, sembla que la parella tampoc no ho ha necessitat per mantenir una relació sana i feliç.

Primer pla de Lydia Lozano plorant.
Lydia Lozano plorant al plató de 'Sálvame'. | Telecinco
 

«No hem estat pares perquè jo amb Charly no he necessitat res més. Ell hauria volgut, però jo mai he sentit això», explicava Lozano sobre aquest tema.

«Per amor tindria un fill amb ell, però em va dir que no i em vaig tornar a enamorar. És un home que és el meu millor amic. És el meu amant i el meu marit, però sobretot és el meu millor amic i aquesta confiança no tothom la té».

Perquè el seu matrimoni funcioni després de tants anys, la mateixa Lydia reconeixia que tenien un secret i és que mantenen una relació oberta.

Fotomuntatge de Kiko Hernández i Lydia Lozano durant un programa de Sálvame
Lydia Lozano ha vist com els secrets del seu matrimoni han sortit a la llum. | Telecinco
 

«Un no es pot casar amb el primer que passa per aquí, cal anar provant», assegurava en una entrevista recent. «No vull que ningú em faci mal, no vull estar avorrida amb algú per molt bo que estigui o per molt bo que sigui al llit».

Tot i això, malgrat «haver-se enrotllat amb altres», la col·laboradora assegura que «mai s'ha enamorat de ningú».

Lydia Lozano al·lucina amb les fotos del seu marit Charly

Però potser el fet de veure el seu marit Charly amb una altra dona no li faci tanta gràcia. I és que a Sálvame feien públiques unes imatges compromeses que podrien posar en risc el seu matrimoni.

«Són unes fotos que mai, que mai, hauria volgut veure Lydia Lozano… És a dir, el que veuràs, i jo no et mentiré, mai ho hauries volgut veure, mai. Estic mesurant les paraules sense enganyar ningú», advertia María Patiño.

Tot i això, Lydia insistia que posava la mà al foc pel seu marit. Així, es mostrava decidida a veure aquestes suposades proves incriminatòries. «Quan vegi les fotos, sabré si hi ha alguna cosa o no», apuntava.

Foto de Lydia Lozano i el seu marit Charly.
El marit de Lydia Lozano va ser enxampat amb una actitud compromesa. | CatalunyaDiari
 

Tot i que alguns companys, com Kiko Hernández, no desaprofitaven l'oportunitat per ficar el dit a la nafra.

«Doncs jo em vaig tallar les mans i els peus per una persona fa una setmana i he vingut en crosses…», assenyalava referint-se al seu conflicte amb Belén Ro. «Això era una amiga, jo aposto per una persona amb qui fa 25 anys que tinc una relació», li replicava Lydia.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano amb el seu marit Charly. | GTRES
 

I, sens dubte, que la seva sorpresa ha estat molt gran quan ha vist Charly sortint al carrer en pijama per passejar el seu gos. Un look massa còmode que cridava l'atenció de diversos testimonis, tot i que a ell no el preocupa gens ni mica, sent una persona gairebé anònima i que molt pocs coneixen.

Quan ha vist el seu marit d'aquesta manera, Lydia s'ha reiterat i ha tornat a demostrar la gran confiança que té en ell. «Adoro aquests pantalons, no dorm amb ells», comentava sobre el seu look.

«Si voleu es posa corbata i un vestit», deia responent a les crítiques que estava rebent. «He dit que apostava per ell, estic encantada d'haver apostat per ell, l'estimo», insistia molt segura de la persona que té al seu costat.