Foto de Manuel Díaz

Manuel Díaz confirma el rumor del seu pare en anunciar que deixarà de torejar

Manuel Díaz farà un pas definitiu en la relació que té amb el seu pare

Manuel Díaz, El Cordobés, torna a ser notícia pel seu pare. Recentment, el torero ha donat algun detall als mitjans sobre la seva actual relació amb el seu progenitor, Manuel Benítez, de manera que tothom hi ha posat el focus d'atenció.

Al llarg de tots aquests anys, hem estat testimonis de la gran lluita del torero perquè el torero veterà el reconegués com a fill biològic seu. Cal recordar que el marit de Virginia Troconis és fruit de la relació extramatrimonial que va mantenir la seva mare, María Dolores Díaz, amb l'andalús als anys 60. Com que no era un fill legítim, el pare d'Alba Díaz va haver de bregar tot aquest temps amb l'absència paterna, ja que mai no el va arribar a conèixer.

Tot i això, ara tot sembla indicar que pare i fill estan més a prop que mai per les últimes declaracions que ha donat Manuel Díaz.

Manuel Díaz més a prop que mai del seu pare

Des que Manuel Díaz va començar a fer els seus primers passos dins del món dels bous, va haver de bregar amb estar sota la constant ombra del seu pare, el famós torero. A més, tal com ell va confessar quan va concedir les seves primeres entrevistes a la televisió, un dels seus grans desitjos era poder conèixer el seu progenitor.

Manuel Díaz 'El Cordobés' i el seu pare
Manuel Díaz podria contactar aviat amb el seu pare. | Catalunya Diari

Van ser molts anys en què el torero va demanar públicament al torero veterà ser reconegut. Finalment, l'any 2017 l'andalús va admetre El Cordobés com a fill biològic a conseqüència d'unes proves d'ADN a què Manuel es va sotmetre el 2016. A partir de llavors, la porta a un possible acostament entre tots dos estava oberta. Fins ara, cap dels dos semblava que faria el pas, però fa aproximadament un mes, Manuel Díaz va deixar entreveure que aquest distanciament entre ell i el seu pare podria acabar més aviat que tard.

«Si estic feliç és per alguna cosa, però les coses tenen un procés, així com el final d'aquesta història, aquell que tothom volem. Vosaltres, que sempre heu cregut en mi i m'heu donat suport, quin final voleu? Veure'ns junts i això no trigarà gaire», assegurava.

En aquesta mateixa línia, ara, Manuel Díaz ha tornat a parlar del seu pare davant de la premsa. Ho ha fet després de rebre un premi de la SICAB del 2022, esdeveniment a què va assistir perquè va ser un dels convidats. «Això va molt tranquil tot, perfecte, molt tranquil. Ja us aniré informant, mai us deixaré d'informar», deia visiblement emocionat.

La veritat és que no hi ha cap dubte que és així perquè, en qualsevol moment, el desig de Manuel Díaz es podria complir. De fet, també va donar a entendre que pare i fill podrien fer una aparició junts algun dia. Serà el dia en què el pare d'Alba Díaz deixi definitivament de torejar?

Manuel Díaz anuncia la seva retirada

Recentment, Manuel Díaz va confessar que té pensat retirar-se per sempre del món dels bous el pròxim any. Així mateix, va anunciar aquesta notícia a través d'un vídeo que va compartir a les seves xarxes socials.

«El 2023 és un any especial per a mi, compleixo 30 anys d'Alternativa i serà la meva última temporada com a torero en actiu. Ho afronto amb molta il·lusió. Serà tancar un cicle de la meva vida que m'ho ha donat tot, que m'ha fet ser qui soc. Amb molt d'agraïment a la meva gent, a la meva família, a la família taurina, companys, ramaders, empresaris, apoderats i toreros de plata, que sempre han estat al meu costat. Anem pels 30 anys».