Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós

Kiko Hernández descobreix la gran mentida que no li perdonarà a Fran Antón

Kiko s'assabenta d'alguna cosa amb què no comptava

Kiko Hernández s'assabentava en les últimes hores d'una cosa inesperada i amb què no comptava. Fran Antón no havia estat amb ell tan sincer que hagués volgut. Es va guardar un detall que va deixar una mica sorprès el col·laborador de Mediaset.

Les últimes setmanes el tertulià s'ha vist embolicat en diverses polèmiques. Tothom parlava de la seva relació d'amistat amb el seu company de teatre, però també sorgia un conflicte amb Belén Rodríguez. Una de les seves millors amigues el va trair en el moment més inoportú.

Kiko sempre havia estat partidari de ser molt discret amb tot allò que té a veure amb la seva vida privada. La gent va especular que tenia una clàusula al seu contracte que li impedia parlar de les seves intimitats, però ara s'ha confirmat que això no era del tot cert.

Fa uns dies va comprovar com Fran Antón s'absentava de l'estrena d'un curt en què participava. Els membres de l'equip van estar esperant-lo fins a última hora, però no va donar senyals de vida. Pel que sembla, era a Melilla i els vents de la zona li havien impedit agafar un vol: una versió que no va creure ningú. Entre les persones més ofeses hi havia la directora d'aquesta producció, Josele Román. No comprenia que els fallés en un dia tan important i que, a més, es justifiqués amb aquesta excusa tan poc creïble.

Kiko Hernández
Kiko s'ha sorprès amb el passat del seu company de teatre. | MEDIASET

Pel que sembla, segons alguns mitjans, va ser la coartada que li va recomanar el col·laborador de Sálvame. S'havia generat molta expectació al voltant de l'actor de teatre i diversos reporters que l'esperaven en l'estrena. Per evitar les preguntes incòmodes dels mitjans, van pensar que el millor era quedar-se a casa. Kiko Hernández ja li va confirmar al seu company Kike Calleja, que cobria l'acte, que no esperés Fran Antón. Ni estava ni l'esperaven. Entre els seus plans no hi era acudir a l'esdeveniment.

Tanmateix, el tertulià no sabia res de la relació que mantenia el seu amic especial amb una persona famosa. Segons va revelar Jesús Manuel Ruiz,  hi va haver una cosa seriosa en el passat entre Fran i Josele Román. Es coneixen des de fa molts anys i hi ha un vincle molt profund entre ells.

Ha explicat que «des de fa un mes, l'actriu s'havia posat en contacte amb diversos mitjans a través de la seva mà dreta». Revelaven que «durant deu anys havien treballat junts». En passar tant de temps junts es va crear més que una amistat, concretament, una història d'amor. De fet, ho haurien intentat amagar amb alguna mena d'objectiu, sobretot per part d'ell. Ara l'encarregada de filtrar-ho hauria estat Josele. Va tenir l'oportunitat de parlar sobre l'assumpte la darrera setmana, però va preferir guardar-se aquesta carta per a una altra ocasió.

Kiko Hernández mira cap a un altre costat

Kiko Hernández continua entestat a mirar cap a un altre costat. Mai no és clar amb les seves explicacions. Tant els espectadors com els seus companys comencen a estar farts del seu joc.

Tampoc va sorprendre l'actitud del seu amic a l'estrena del curt. «Potser es guarda la seva presència per a estrenes que li puguin interessar més per a la promoció», va assenyalar Jesús Manuel. Tanmateix, sí que crida l'atenció la postura que va adoptar amb els companys i els amics. Els deixava tirats el dia de l'estrena i sense gaires explicacions. Ho va fer possiblement per protegir-se dels mitjans o perquè va seguir les recomanacions que li van donar.

Kiko Hernández li va suggerir que es quedés a casa per no suportar la pressió mediàtica. Seria el focus d'atenció i tots els mitjans volien treure-li algun testimoni sobre la seva relació amb el tertulià. De moment, tots dos prefereixen guardar silenci.