Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Ortega Cano mig somrient.

José Ortega Cano ja té una amiga especial: les proves

José Ortega Cano refà la seva vida després de separar-se de la seva dona

Ortega Cano ha viscut un any d'allò més convuls en diversos àmbits de la seva vida. I, especialment, que Rociíto carregués contra la seva figura i els suposats menyspreus que li feia a Rocío Jurado l'ha afectat força.

José Ortega Cano, que sap que la crisi definitiva en el seu matrimoni desembocarà en un divorci, està fart de la mateixa situació. La veritat és que vol oblidar-se de tot això i començar una nova vida lluny de l'andalusa. I és que el torero ha viscut uns mesos realment difícils.

Sobretot, des que la seva dona va decidir exposar als platós de Viva la vida i, des de fa dos mesos, a Fiesta, que el seu matrimoni es va començar a esfondrar. Ella volia fer un canvi si el seu marit no reaccionava a temps.

José Ortega Cano no amaga que s'ha trobat amb la seva amiga especial

Actualment, José Ortega Cano se centra a deixar tancat l'acord de divorci perquè es formalitzi aquesta separació després de 10 anys amb la mare del seu fill José María.

Captura d'una story amb José Ortega Cano.
José Ortega Cano amb els cambrers de La Giralda de Madrid, el local on va anar amb Isabel Luna. | Instagram: @lagiraldamadrid
 

En aquest acord, tots dos volen que es faci efectiva la custòdia compartida del nen. I només caldria tancar alguns fronts oberts sobre la manutenció que el torero li pagarà al menor al mes.

Aquest és un tema molt feixuc que José Ortega Cano vol guardar en un bagul tan aviat com sigui possible. I la veritat és que ens hem assabentat que el vidu de Rocío Jurado ja té una nova il·lusió i aquesta amiga especial és una dona coqueta.

Sempre s'ha sabut que José Ortega Cano ha tingut un do especial i sempre li ha agradat l'art del flirteig. Això sí, malgrat el que es rumorejava durant els últims dies, l'extorero s'ha trobat amb Isabel Luna, una amiga especial amb qui manté una relació d'amistat des de fa 40 anys.

Isabel Luna torna a il·lusionar José Ortega Cano

Aquesta dona, que sempre ha estat a la vida del torero, balla, és vídua i mare d'un fill de 30 anys. Isabel Luna va estar casada amb l'artista Rafael del Estad fins que va morir l'any 2013.

Sobre com es van conèixer l'andalús i Isabel, la història ens porta a la gran amistat que tenia el pare de Gloria Camila amb el vidu de la dona esmentada.

Foto d'Isabel Luna.
Isabel Luna és l'amiga especial de l'extorero. | Twitter: @isabelluna4
 

Cal dir que Rafael i Isabel van arribar a insistir perquè José Ortega Cano fos el padrí al bateig del seu fill. És una amistat que fa anys que dura. I la veritat és que ara vol reprendre-la, quan sap que es quedarà sol perquè la seva separació ja és un fet.

El vidu de Rocío Jurado s'ho va passar d'allò més bé amb ella

L'extorero té clar que ara li toca gaudir de la vida. Fa uns dies, el vèiem al restaurant La Giralda de Madrid en una vetllada d'allò més flamenca en què actuava la seva amiga Isabel Luna.

Cal assenyalar que, mentre Ana María Aldón celebrava el seu 45è aniversari, el seu encara marit s'ho passava d'allò més bé amb diversos familiars en aquest local de Madrid.

Foto d'Isabel Luna i José Ortega Cano.
José Ortega Cano amb Isabel Luna al restaurant La Giralda. | Mediaset
 

I és que hi van ser el cap de setmana passat tant Ortega com una de les seves germanes i el seu marit, Aniceto Esteban.

Va ser una vetllada inoblidable on l'andalús va ballar amb la seva amiga especial i va gaudir del seu art. Així, es va oblidar per un moment de tots els problemes que té i del divorci que està a punt de fer-se realitat, quan ja era un secret de domini públic des de fa temps.