Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Beatriz Cortázar

Beatriz Cortázar ja no amaga el que el seu fill té amb Amaia Romero

Beatriz Cortázar no pot tapar més que hi ha una relació

Beatriz Cortázar és una professional del món del cor respectada i la seva feina li ha valgut per llaurar-se una extensa carrera als mitjans.

Beatriz Cortázar fa molts anys que col·labora a El programa de Ana Rosa i des de fa pocs mesos a Fiesta. A més de conèixer aquesta faceta, ara ha sortit a la llum a què es dedica el fill que va tenir amb el seu ex Juan Carlos de la Iglésia, Lucas.

Estem parlant d'un jove cantant que es dedica al món de la música gairebé totes les hores del dia i li va molt bé a la feina des de fa temps.

Més concretament, Lucas de la Iglésia, que es fa dir Confeti de odio, suma 60.000 seguidors a Spotify. I el seu tema 'indie' Viernes Santo amor s'està acostant al milió de visites a aquesta plataforma.

Beatriz Cortázar assumeix que el jove té alguna cosa amb Amaia Romero

El fill de Cortázar, que va néixer i es va criar a Pozuelo de Alarcón (Madrid), li va fer una picada d'ullet a la seva vida quan els seus pares es van separar. I sembla que li va afectar tant aquesta ruptura que l'últim disc que ha tret al mercat així ho mostra, i es diu Hijos del divorcio.

Amaia
Amaia està relacionada amb un familiar de la col·laboradora | Instagram

El músic deia fa uns dies que  «quan vas creixent, t'adones que els pares són tan maldestres com tu». Afirmava també que els seus pares  «no són aquests déus que creies i això relaxa massa».

En aquell moment,  «ets conscient que no estàs tan perdut », afirmava el fill de la col·laboradora de Telecinco.

Dona la casualitat que a la portada del disc  Hijos del divorcio es visualitza una estampa familiar en què apareixen els seus pares, però de manera desdibuixada.

La veritable relació entre el fill de Cortázar i la guanyadora d'OT

La veritat és que també ens hem assabentat que el jove fa col·laboracions amb una de les cantants més icòniques dels darrers anys al nostre país. I no és cap altra que Amaia Romero.

lucas de la iglesia
Lucas, des del compte d'Instagram, presentant el seu últim disc | INSTAGRAM @CONFETIDEODIO

Aquesta connexió entre la televisiva i la guanyadora d'OT 2017 ve del següent. A l'últim disc d'Amaia Romero, hi ha algun tema que ha compost el mateix jove.

D'altra banda, Soy una pringada és una de les grans fans del músic i en diversos videoclips ha aparegut la citada Esty Quesada.

A més de col·laborar amb Amaia, també és molt amic del grup Carolina Durante, també relacionat amb la jove perquè el seu vocalista hauria tingut una relació passatgera amb la pamplonica.

Així és el fill músic i escriptor de Beatriz Cortázar

El cas és que Beatriz Cortázar està més que orgullosa del seu fill, malgrat que la seva carrera no estigui gaire relacionada amb els gustos musicals de la televisiva.

Aquest recordava com, fa anys, els seus pares li posaven discos d'Aerosmith, Iron Maiden i Deep Purple . Mentrestant, a la seva mare li agradava més el tema folklòric i la veritat és que els gustos de Cortázar van trigar més a calar-lo, confessava.

Per si no n'hi hagués prou, aquest jove tan camaleònic, també es dedica al món de l'escriptura. Cal assenyalar que el primer llibre que va treure al mercat va ser escrit amb el pseudònim de Lucas Vidaur. I és que aquest és el segon cognom de la periodista, i és un homenatge clar a la figura de la seva mare.

Al llibre El tejido de las cosas, Lucas de la Iglesia parla d'una novel·la que barreja episodis absurds i realment surrealistes.