Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Sara Carbonero.

Nacho Taboada, xicot de Sara Carbonero, marxa

Nacho Taboada i la seva sonada absència en un moment tan important

Sara Carbonero va ser operada d'urgència dilluns passat després d'una revisió rutinària, segons va avançar en exclusiva Lecturas. Tres anys després que li fos detectat un tumor en un ovari, la periodista va quedar ingressada d'urgència en un centre hospitalari de Madrid, on es recupera.

Amb ella hi ha la seva mare Goyi Arévalo, i Isabel Jiménez, íntima amiga de Sara i a la qual sol referir-se afectuosament com a 'comadre'. Isabel, que presenta Informativos Telecinco, ha estat fotografiada a l'entrada de l'hospital portant un gran centre de flors a les mans.

La família de Sara Carbonero, el seu gran suport

La seva germana Irene, que va ser mare al mes d'agost, gran suport de Sara, és qui s'ha quedat cuidant de Martín i Lucas. Iker Casillas, exmarit de la periodista, es troba a milers de quilòmetres treballant com a comentarista per a RTVE al mundial de Qatar. Tot i això va ser dels primers a estar informats.

Diumenge passat Sara i Irene van compartir una jornada en família i la periodista va publicar unes imatges gaudint del seu nebot als braços. Aquest dimarts, tenia previst un esdeveniment al qual va haver de cancel·lar la seva presència, segons han informat al programa Ahora Sonsoles.

Absència de Nacho Taboada a l'hospital

De moment no hi ha imatges del músic al recinte sanitari. Potser ha optat per la discreció que mantenen des que van començar la seva relació. La parella guarda gelosament la seva intimitat, conscients de la repercussió que té cadascun dels moviments.

Prime pla de Nacho Taboada
Nacho Taboada, parella de Sara Carbonero | Europa Press

Va ser el mes d'abril passat quan es va fer pública aquesta relació amorosa. Sara i Nacho van ser vistos per primer cop junts en una discoteca de Madrid acompanyats d'Isabel Jiménez i el seu marit. Els van presentar uns amics comuns encara que ells ja se seguien per les xarxes.

De moment cap ha publicat una foto junts a les seves xarxes socials però sí que han deixat constància d'una curiosa coincidència. Ha pujat una foto molt semblant en una mateixa ubicació, la plaça de Pedro Zerolo a Madrid, i a la mateixa hora. Potser perquè els seus seguidors lliguin caps i facin la seva pròpia conclusió.

Sara Carbonero i la seva història d'amor amb Nacho Taboada

Persones del cercle proper van explicar que la història d'amor va començar pausadament. Les reunions en grup es van fer cada cop més freqüents, i Nacho i Sara van connectar de seguida. Taboada músic i cantant de Colectivo Panamera, a més treballa com a tècnic de so a la ràdio i des de 2016 posseeix un estudi d'enregistrament anomenat Santa Ana Studio.

Nacho està integrat a la família de Sara i coneix les seves millors amigues. S'han reunit diverses vegades al voltant d'actuacions del cantant, i hi ha testimoni gràfic de Sara amb els pares de Taboada al Barri de Las Letras, a Madrid.

Ja han fet diversos viatges en parella. L'últim coincidint amb l'aniversari del músic als Països Baixos. A l'estiu també els vam poder visitar el poble toledà Corral de Almaguer d'on és natural Sara Carbonero, o en un concert a Sigüenza, Guadalajara.

Sara Carbonero al concert de Nacho Taboada
Sara Carbonero al concert de Nacho Taboada | GTRES

Últimament es rumorejava la possibilitat que la Sara i el Nacho s'estiguessin plantejant la possibilitat de viure junts. Es dona la circumstància que ell viu al centre de Madrid i Sara a Boadilla del Monte. Un pas important en la relació que podrien estar pensant però que ara s'haurà vist interrompuda per aquest imprevist de salut.

Veurem els propers dies si Nacho Taboada acudeix al centre hospitalari a visitar la seva parella o si mantenen la discreció en els seus moviments.