Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sonsoles Ónega

'Sálvame' s'enfonsa amb les dades que enalteixen Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega es manté pel que fa a les audiències

Sonsoles Ónega està de celebració aquesta setmana. Avui fa tot just un mes que es va començar a emetre Y ahora Sonsoles a Antena 3. Un projecte amb què no se sabia si tindria una bona acollida pel públic, però que li ha demostrat moltes coses.

Amb una gran quantitat de col·laboradors i amb noves notícies i exclusives cada dia, Sonsoles Ónega ha arribat a les cases per quedar-s'hi.

Ella mateixa ho assegurava, així, en una promoció del programa quan deia que «ens agrada ser la seva companyia» i amenitzar les tardes de tardor i hivern a cada casa particular.

Veient les audiències, que ja fa un mes que estan en auge, es podria dir que Sonsoles Ónega amb el seu equip d'Antena 3 ho han aconseguit. Ha plantat cara a Sálvame competint per la mateixa franja horària.

Y ahora Sonsoles desbanca Sálvame aquesta setmana

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega amb alguns dels seus col·laboradors a 'Y ahora Sonsoles'. | ANTENA 3
 

Últimament, i des de l'estrena de Y ahora Sonsoles, Telecinco ha fet molts canvis a la graella de programació per intentar remuntar les audiències contra el programa de la seva antiga presentadora.

Primer, van escurçar Sálvame per emetre dos capítols diaris de la telenovel·la Café con aroma de mujer. Veient que això no funcionava i que només donava més audiència a la competència, van decidir seguir amb Sálvame i que fos aquest el que competís contra Sonsoles.

Una mecànica que tampoc els va funcionar, ja que seguien perdent audiència. Al final, van optar per emetre la sèrie a Divinity i deixar Sálvame com estava, però sembla que als espectadors no els han agradat gaire aquests canvis que han fet.

Les setmanes anteriors, semblava que tots dos programes anaven en sintonia pel que fa a les audiències i no hi havia gaire diferència entre ells. Però aquesta setmana sí. Sonsoles Ónega va aconseguir dimarts la seva millor segona dada des de la seva estrena el 24 d'octubre, amb un 13,4% de quota de pantalla.

Dilluns, va tornar Salvame Sandía, que no ha aconseguit remuntar en tota la setmana les audiències. Dilluns, Sálvame Naranja, que per horari és el competidor de Y ahora Sonsoles, feia un 12,2% davant l'11,5% de la presentadora. Tot i això, en la seva versió Sandía només aconseguia un 8,6%.

Jorge Javier Vázquez
'Sálvame', després de tants canvis sobtats, sembla que no millora pel que fa a les audiències. | TELECINCO
 

Sonsoles aconsegueix la segona millor dada des de la seva estrena

Dimarts, com ja hem comentat, Sonsoles va aconseguir un 13,4% de quota de pantalla, sent aquesta la seva segona millor xifra pel que fa a les audiències des de la seva estrena. Sálvame Naranja, per la seva banda, només va aconseguir un 11,7% de share. Mentre que Sandía va perdre encara més des de dilluns, amb un 7,6%.

Dimarts mateix, El Cazador, el concurs de TVE, també va aconseguir el rècord d'audiència amb un 12,2% de share. Per això, els espectadors, una vegada més, es van dividir.

I com no podia ser d'una altra manera, el gruix d'audiència se'l va endur ahir TVE amb l'emissió del primer partit d'Espanya a Qatar. Un 0-7 contra Costa Rica que ningú no es van voler perdre.

Tot i l'emissió del partit, que va aconseguir un 47,9%, Sonsoles va fer un 10,7%, atès que els dos espais van competir durant mitja hora.

Sálvame Naranja només va aconseguir un 7,7%, com també la seva versió Sandía. Sálvame Limón sí que va pujar una mica més, amb un 10,6%.

Caldrà esperar les audiències d'avui de Y ahora Sonsoles per poder fer un estudi del seu primer mes d'emissió, per així poder comparar aquests resultats amb els del programa de Jorge Javier.