Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Pablo Motos

El valencià Pablo Motos aclareix el seu estat de salut actual

Pablo Motos va fer un comentari que va preocupar els seus fans

Pablo Motos continua animant les nits entre setmana d'Antena 3 a tots els seus espectadors. Cada dia ho fa amb un famós que acostumen a estar en promoció bé per un disc o una pel·lícula, entre altres coses.

Ahir va tocar el torn de l'actor David Verdaguer que va anar a presentar la seva nova pel·lícula: Reyes contra Santa. Una comèdia en què participa Karra Elejalde i Eva Ugarte, entre d'altres, i que ja es pot veure al cinema des del 18 de novembre.

Pablo Motos i David Verdaguer
Pablo Motos i David Verdaguer acudeix a 'El Hormiguero' | ATRESMEDIA

Pablo Motos, a través de les entrevistes que fa als convidats o de diferents proves a què se sotmeten, sol dir coses de la seva vida privada. Assumptes que, de vegades, fan preocupar als fans. Tal com va passar ahir a la nit.

Pablo Motos anuncia que pren moltes pastilles

El presentador, juntament amb David Verdaguer, es va sotmetre a la prova preparada per Trancas i Barrancas anomenada 'El Abuelómetro'. La prova consistia en una sèrie de preguntes en què havien de contestar amb un si o amb un no i que anaven mesurant el nivell d'avis.

Entre altres qüestions, la que va sorprendre més va ser quan les formigues més famoses de la tele els pregunten si prenen més de cinc pastilles al dia. La resposta de Pablo Motos i de l'actor no es fa esperar, tots dos contesten afirmativament la pregunta.

Barrancas ja reconeixia la resposta de Pablo, ja que deia  «és que Pablo va de suplements fins a dalt », mentre que el presentador assentia amb el cap. «Jo no sé el número, tres grapats més o menys», reconeixia entre rialles Motos.

«Així les demana a la farmàcia, dona'm tres grapats de paracetamol», explicava Barrancas fent la gràcia. "Però tot són suplements", acabava per confirmar el presentador.

Per part seva, l'actor confessava que en aquest sentit era un «poc hippie perquè és tot bastant natural, encara que alguna pastilla per dormir si que en pren», ha relatat David.

Imatge de Pablo Motos amb les formigues Trancas i Barrancas del programa 'El Hormiguero'
Pablo Motos mai no calla res | Atresmedia

La següent qüestió proposada per les formigues va ser si els feia mal alguna cosa en aquell just moment. De nou, tots dos van confirmar que sí. Mentre que l'actor tenia un gran mal de queixal, tal com ja havia explicat, Pablo Motos reconeixia que des de fa dies li feia mal un dit per haver practicat boxa.

Els fans de Pablo Motos es podien haver preocupat per les afirmacions del presentador. No obstant això, els que fa temps que el segueixen, sap que ell és així tal com es mostra.

Pablo Motos: aquest és el nivell d'avi que va donar a la prova

Una de les qüestions següents va ser referida al volum de la tele. La resposta de Pablo no es va fer esperar i va reconèixer que, de vegades, la pujava per un volum més alt del normal. Un altre punt per al presentador mentre que David assegurava que això a ell mai no li havia passat.

Una altra de les preguntes i com passa a moltes persones, era referida a anar a la cuina i no recordar per què hi havia anat. Punt per a tots dos, mentre que Verdaguer relatava que a ell li passava «tota l'estona. Trec el mòbil per veure l'hora, ho veig tot menys l'hora».

Per acabar, «una molt d'avi», tal com va reconèixer Trancas.  «Et dona pau tenir la casa en ordre?» Tots dos ho tenien clar i aixecaven un sí a l'uníson. «A mi m'agrada que estiguin les coses al seu lloc», va explicar el presentador.

El joc del mesurador 'd'abuelòmetre' va finalitzar amb un empat a 5 entre presentador i actor. «A prop del trastorn obsessiu compulsiu», va arribar a afirmar Pablo Motos.