Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos

Terelu Campos destapa el secret del germà mort de Belén Ro

Terelu ha confessat una dada fins ara desconeguda de Belén Ro

Terelu Campos està molt preocupada per la seva amiga i companya, Belén Ro. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'explicar públicament un dels secrets més grans de Pedro, el germà mort de la periodista.

No hi ha cap mena de dubte que aquestes últimes setmanes han estat molt complicades per a Belén Rodríguez. I és que, des que va sortir a la llum el deute que va tenir Kiko Hernández amb ella, tot apunta que l'amistat entre aquests dos amics s'ha trencat per sempre.

Fa uns dies, la companya de Terelu Campos es va posar en contacte amb María Patiño perquè li donés un missatge a qui havia estat el seu amic durant més de 20 anys.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos sap que aquesta situació és insostenible. | Mediaset
 

La televisiva va relatar que no estava veient res, però que podia dir que no tornaria a mirar a la cara Kiko Hernández. I així va ser com va sentenciar la seva relació amb l'exconcursant de Gran Hermano.

Ara, i després de veure l'actitud de Belén Rodríguez, Terelu Campos ha decidit dedicar-li el seu últim post al seu blog de Lecturas, on ha parlat, entre altres coses, d'un dels secrets més ben guardats del seu germà.

Terelu Campos explica tota la veritat

Aquest dijous, 24 de novembre, Terelu Campos ha publicat al seu blog de Lecturas «El que mai he explicat», per compartir el seu punt de vista sobre aquesta guerra entre els seus dos companys de feina.

«Aquesta setmana no puc deixar de parlar del tema principal que ocupa aquests dies el programa Sálvame: la relació de Belén Rodríguez i Kiko Hernández», ha començat explicant la presentadora, abans de fer una sorprenent revelació.

Primer pla de Belén Rodríguez.
Terelu Campos revela un secret del germà de Belén Ro. | GTRES
 

I és que, segons ha explicat ella mateixa, aquest tema l'afecta profundament, ja que coneix Belén Rodríguez «des de fa més de trenta anys». Des de llavors, totes dues han mantingut una bonica i sòlida amistat.

Arran d'aquesta relació, Terelu Campos va tenir l'oportunitat de conèixer l'home que li va canviar la vida per sempre. I és que Rafa Lorenzo i Pedro «han estat dos dels homes més importants a la meva vida».

Gràcies a Pedro, que va morir tristament d'un infart, la filla de María Teresa Campos va tenir l'oportunitat de mostrar les seves habilitats comunicatives.

«Ells han cregut en mi, professionalment parlant, m'han donat seguretat i m'han valorat més que ningú», ha deixat molt clar Terelu Campos, agraint l'oportunitat que li van donar en aquell moment.

Terelu Campos vol que aquesta guerra s'acabi

A més, Terelu Campos ha aprofitat l'ocasió per confessar com n'està de preocupada per la seva amiga Belén. «He viscut els seus moments més feliços i els més infeliços de la seva vida, amb les seves parelles i sense».

I és que, durant els últims 30 anys, la presentadora de Sálvame ha estat «el seu refugi moltes vegades» i és una cosa de la qual se sent molt orgullosa.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Terelu Campos vol que els seus companys posin fi a aquesta guerra. | CatalunyaDiari
 

I, encara que «el pas del temps» ha fet que la seva relació no sigui tan estreta com abans, «això no implica que el meu afecte i l'afecte que sentia per ells no continuï existint».

Pel que fa a la guerra que mantenen Kiko i Belén actualment, Terelu no ha pogut evitar mostrar la gran preocupació que sent sobre això. «Sempre he sabut que Kiko Hernández era un home especial a la vida de Belén».

«Mentiria si digués que no estic preocupada per ella. Ho estic i molt. Conec la seva fragilitat emocional i sé que, malauradament, en els moments molt crítics no escolta les persones que l'estimen… Entre altres coses, els amics de debò estan per escoltar-los encara que no ens agradi el que ens diguin».

A més, ha volgut aprofitar l'ocasió per explicar més coses sobre la tertuliana de Telecinco. «Confesso que mai he tingut cap conversa amb ella en què m'expliqués alguna cosa sobre la seva relació amb Kiko. Belén ha tingut vides paral·leles. Una amb Kiko i una altra, amb la resta dels seus amics».