Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Risto Mejide es queda mut després de veure l'audiència de 'Got Talent'

Risto Mejide no pot creure el que ha passat

Risto Mejide travessa uns mesos complicats tant a l'àmbit personal com professional. I és que, d'una banda, s'ha separat de la seva dona, Laura Escanes, qui ja té nou xicot, Álvaro de Luna.

De l'altra, el programa en què exerceix de  membre del jurat, Got Talent, no acaba d'enganxar l'audiència. Segons sembla, el format de Telecincono està aconseguint l'èxit de temporades anteriors i això el posa a la corda fluixa.

Risto Mejide està molt preocupat

El presentador de Todo es mentira és conscient que l'esmentat 'talent' ha sigut un dels programes de més èxit de Mediaseten els darrers anys. Tot i això, la seva nova entrega no està atrapant tant l'espectador com ara. Aquesta setmana, arran de les baixes audiències, es va decidir avançar la seva hora d'emissió per millorar, però ni tan sols amb això.

Aquests dies Got Talent només ha aconseguit un 13,3% de 'share', davant del 15% de Hermanos, la telenovel·la d'Antena 3. Una ficció que s'ha tornat a convertir en l'espai més vist de la seva franja horària.

Imatge del plató de 'Got Talent'
Risto Mejide sap que Got Talent no està aconseguint l'èxit esperat | Telecinco

Vaja, que Telecincoi tots els integrants del concurs estan preocupats per la seva carrera. I, per si no n'hi hagués prou, ara s'ha vist esquitxat per la polèmica després del que ha passat en la seva última entrega. Sí, perquè hi ha hagut acusacions de politització del format.

Tot succeïa quan va actuar una petita ballarina de 8 anys anomenada Zlata, que és refugiada ucraïnesa. La petita va afirmar que volia arribar a la final per guanyar el premi. Així deia: «Ho donaria a l'exèrcit ucraïnès perquè amb la meva ajuda pugui alliberar el meu país i jo pugui tornar a casa».

La nena, que va rebre les lloances del públic present i del jurat, va aconseguir convertir-se en una de les finalistes. I això ha provocat un gran enrenou a les xarxes, perquè n'hi ha que pensen que ha aconseguit passar de fase simplement per ser ucraïnesa. Sí, perquè consideren que hi havia participants amb molt de més talent que ella.

Per això, tement que Zlata pugui guanyar el talent únicament per 'pena' com va fer el seu país a Eurovisió, Risto ha vist que molts seguidors de Got Talent s'han enfadat. De fet, ho han manifestat deixant missatges a Twitter com ara «Això és un programa de talents, no una telenovel·la» o «Balla bé, però ha venut més pena que ball».

Risto Mejide: no tot són penes

L'exmembre del jurat d'Operación Triunfo, malgrat la seva separació i les audiències de l'esmentat concurs, té alegries també a la seva vida. Les principals són els seus fills. Però a nivell professional també està molt il·lusionat per l'imminent retorn a la graella del seu programa Viajando con Chester.

De moment, no s'han donat gaires dades de la nova temporada del format d'entrevistes. Això sí, sembla que es trobarà al famós sofà amb Carmen Thyssen, així com amb algun represaliat franquista que va estar complint condemna a 'La Modelo' de Barcelona.

Així mateix, no podem oblidar que en unes setmanes viurà un dels moments més màgics de la seva vida laboral. Sí, ja que serà l'encarregat de donar les campanades de Cap d'Any a Mediaset. I ho farà juntament amb un fitxatge recent del grup de comunicació: la periodista Mariló Montero, exdona de Carlos Herrera.

Mariló Montero i Risto Mejide
Risto Mejide acomiadarà l'any amb Mariló Montero | MEDIASET