Primer pla d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja, sense paraules en descobrir què fa la seva mare al llit

Isa Pantoja no dona crèdit

Isa Pantoja s'ha quedat sense paraules després de veure com, en els últims mesos, una examiga de la seva mare ha carregat contra ella. Parlem de Begoña Gutiérrez, que ha explicat els secrets de la seva vida.

Isa Pantoja ha vist com Begoña es definia fa uns dies al Deluxe com a «empresària, booking manager i amiga de la cantant». I és que ha decidit trair-la perquè ha incomplert un acord laboral que li ha fet perdre molts diners.

Begoña afirmava que ha denunciat la mare d'Isa Pantoja. Assegurava que la vol veure als tribunals. A més, no satisfeta amb això, l'examiga d'Isabel tenia ganes d'enfonsar-la destapant àudios i informacions que li podrien fer molt de mal.

Aquesta setmana, Isa Pantoja ha vist que l'examiga de la seva mare ha tornat a Sálvame i ha revelat certs detalls impactants de la cantant. Per exemple, com és l'estil de vida que porta o la relació que manté amb el seu germà Agustín. Isa sap que anomena els dos germans 'Bonnie and Clyde'.

Isa Pantoja, en xoc amb les noves dades que surten a la llum de la seva mare

Isa Pantoja és conscient que Begoña sap massa coses de la vida de la seva mare. «Sé el que he viscut com a amiga. Continuo mantenint una amistat amb tot el seu entorn», apunta Gutiérrez. «He conegut una Isabel quan estàvem soles i era una persona divertida, una persona normal que, fins i tot, admetia crítiques».

Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita
Isa Pantoja sap que la seva mare ho està passant malament després que hagin sortit a la llum les seves intimitats. | CatalunyaDiari
 

A més, deixa clar que la cantant la va deixar amb una mà al davant i una altra darrere de sobte, i ha reaccionat així.

«Que es posi en contacte amb el meu despatx dels meus advocats, que vindran totes les proves. A Espanya anem per la via civil i als Estats Units es va per la via penal. Nosaltres anem contra ella per un delicte penal amb petició de presó. Hi ha documentació suficient», ha dit la convidada.

Gutiérrez assegurava que fa un any i mig la seva amistat amb Isabel Pantoja es va trencar. I això que, fa anys, totes dues podien passar-se hores i hores xerrant i explicant-se confidències. «Parlàvem de tot», afirmava Gutiérrez.

Pel que fa als dos germans, aquesta sostenia que «són persones que estan aïllades en un lloc que és com del segle passat. Tot els incomoda».

Captura de Begoña Gutiérrez a 'Sálvame'.
Begoña Gutiérrez no s'ha guardat res sobre l'artista. | Telecinco
 

Begoña Gutiérrez revela el que fa Isabel al llit

El que ha cridat més l'atenció és el que ha explicat la convidada sobre les rutines d'Isabel a l'hora de dormir. «Es fica al llit molt tard, es passa el dia dormint i es pot aixecar a les quatre o a les cinc de la tarda. Es fica al llit a les sis o a les set del matí».

«A la nit es dedica a parlar per telèfon. També es dedica a resar. Quan parlava amb mi, jo m'adormia», confessava fa unes hores a plató.

A més, Isabel té una altra gran afició a part de dormir fins ben entrada la matinada. I és la seva afició a les telenovel·les. «Veu sèries colombianes. I anomena a Telecinco Mierdaset».

Tothom sap que no està connectada oficialment a les xarxes socials, encara que sempre s'ha dit que té comptes secundaris per veure què publica el seu entorn.

«Li arriba la informació perquè té un grup d'intoxicadors que són com una secta i estan tot el dia carregant els uns contra els altres», ha dit Begoña.