Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

Elionor, en xoc per la notícia més inesperada: «Se'ns està morint»

Elionor s'ha quedat estupefacta en sentir el que ha passat

Les ruptures sempre son complicades. Que li ho preguntin, si no, a Elionor. La jove princesa acaba de trencar amb el seu xicot (el primer que se li coneixia) i està passant per un moment força complicat. 

Per si no n'hi hagués prou, també ho està passant malament perquè la seva família segueix en dubte pel podcast de Corinna Larsen; la que va ser 'amiga especial' del seu avi Joan Carles. Un podcast on ara ha donat dades molt rellevants del famós accident que l'emèrit va patir durant una cacera a Botswana.

Corinna, sense embuts, ha revelat que es va témer per la vida del aleshores monarca, Joan Carles. Ho ha fet alhora que ha posat al punt de mira una persona crucial per al pare de Felip VI.

Elionor ja ho sap: Joan Carles I va fregar la tragèdia

La filla gran de la reina Letícia és conscient que la intimitat de Joan Carles I està veient la llum. El motiu és que la que va ser la seva amant durant deu anys es troba fent un podcast que es pot escoltar a Spotify. Porta per títol Corinna y el rey i està causant una gran sensació tant dins com fora del nostre país.

A l'últim episodi que ha compartit ha donat informació sobre un dels moments que van marcar la fi de l'ara emèrit. Es tracta de la cacera que la parella va realitzar a Botswana en plena crisi econòmica i que va deixar-ne la imatge per terra. Una cacera que va ser descoberta, entre altres coses, perquè l'avi d'Elionor va patir una caiguda greu i es va trencar el maluc.

Joan Carles i Corinna
Leonor ha vist explicar a Corinna què va passar a la famosa cacera | GTRES

D'aquest dur episodi, Larsen ha revelat que es va témer per la vida del monarca per aquell temps. Tant és així que ha confessat que el cap de seguretat d'ell i la mà dreta, Vicente García-Mochales, va ser molt clar amb ella. Li va dir:  «Hem d'evacuar el Rei immediatament. Se'ns mor, té una hemorràgia interna i necessitem portar-lo a un hospital».

Fins i tot ha arribat a confessar com es va produir la caiguda:  «L'alcohol li havia ennuvolat la memòria, però efectivament havia caigut. Va sortir trontollant de la seva tenda de campanya per anar al bany i va ensopegar amb l'arrel d'un arbre o una pedra».

Al final, com sabem tots, el pare de Felip VI va aconseguir sortir d'un estat crític. Tot i això, encara que recuperat de salut, no es va poder sobreposar a la impressió que havia fet davant els espanyols de frivolitat i de no estar pensant en els problemes del seu poble. Aquesta caiguda física va ser l'inici de la caiguda institucional que va acabar amb ell deixant el tron i havent d'exiliar-se a l'Aràbia Saudita.

Elionor coneix la importància de la figura de Vicente

L'hereva al tron espanyol ha pogut escoltar al podcast que s'ha donat protagonisme a la figura de Vicente. Aquest, que era tinent de la Guàrdia Civil, va passar el 2007 a formar part de la Unitat de Seguretat Reial de Joan Carles I. Actualment exerceix com a cap de la mateixa i s'ha convertit a la mà dreta de l'emèrit.

Segons ha relatat Corinna, Mochi, com anomenen aquest empleat, cuidava i cuida el seu cap i també ho va fer amb ella i amb els seus fills.

Elionor ha pogut conèixer el paper tan important que juga Vicente
Elionor ha pogut conèixer el paper tan important que juga Vicente | GTRES

Què més se sap d'aquest home enigmàtic que tots hem vist sempre amb l'avi d'Elionor? Per exemple, que prové d'una família castrense. Així mateix, se sap que resideix amb el marit de Sofia a l'Aràbia Saudita i que no se separa del seu costat en cap moment. Bona mostra d'això és que va acompanyar aquell en el seu viatge recent a Espanya i també al funeral d'Isabel II.

Totes aquestes dades són les dades que Larsen ha revelat en la nova entrega del seu podcast, que se sumen als ja descoberts fins ara. Ens estem referint que Joan Carles I va voler casar-se amb ella o que van tenir el seu niuet d'amor en un pavelló de caça. Sense oblidar tampoc, com n'era de detallista amb ella, a una tensa trobada amb Sofia i fins i tot als seus tripijocs econòmics.