Fidel Albiac

Fidel Albiac revela els milers d'euros que demanen a Olga Moreno

Fidel Albiac està expectant pel que pugui passar en les pròximes setmanes

Fidel Albiac ha estat el gran suport de la seva dona, Rocío Carrasco, en els darrers vint anys. Malgrat totes les acusacions i mentides que han dit d'ell, sempre ha estat al seu costat. I ara ho ha tornat a fer davant la situació que ha viscut amb Olga Moreno aquests dies.

La dona de Fidel i l'ex d'Antonio David s'han vist al jutjat perquè Rocío va demandar la sevillana per les declaracions que va fer sobre ella fa tres anys al Deluxe. Són unes declaracions per les quals sol·licita una quantitat econòmica important que ara s'ha revelat.

Fidel Albiac sap el motiu de la demanda

El gendre de Rocío Jurado es va quedar perplex el 23 de novembre de 2019 en veure que Olga decidia acudir al Deluxe. Va aprofitar que el seu marit participava llavors en Gran Hermano VIP i va optar per concedir una entrevista. Ho va fer pel mateix motiu que ho havia fet a les revistes: per atacar Rocío. 

Va acusar la parella de Fidel de no ser des del primer moment al costat del seu fill David quan va ser ingressat a l'hospital: «La mare es va presentar cinc dies després que la seva filla li truqués vuitanta mil vegades». Fins i tot, va arribar a manifestar que llavors el nen la va triar per acompanyar-lo en una prova mèdica, en lloc d'escollir Rocío.

Foto d'Olga Moreno.
Fidel es va quedar en xoc per les declaracions d'Olga al 'Deluxe'. | Telecinco

És més, va negar les mentides de la premsa rosa sobre el rumor que Rocío Flores hauria actuat violentament contra la seva mare i va dir: «Ella no és agressiva ni violenta; si fos així, jo no estaria aquí». Així mateix, va exposar que, en un judici que van tenir, Carrasco es va negar a mirar el seu fill a la cara.

Fidel Albiac sap l'última notícia del cas

El marit de Rocío Carrasco sap que les paraules de Moreno en l'entrevista van causar un enorme dolor en la seva dona. Sobretot, pel fet de contribuir novament a donar la imatge de mala mare que el seu ex i la seva família mediàtica n'han donat als mitjans. Per aquest motiu, aquesta va decidir demandar Olga.

Va optar per acudir a la justícia perquè aquestes manifestacions no quedessin impunes. De fet, la dona de Fidel ja ha demostrat a la seva docusèrie que aquestes acusacions eren falses i hi ha aportat proves, per exemple: la condemna de Rocío Flores per maltractar la seva progenitora o factures d'hotel que indiquen que Carrasco va anar immediatament a Màlaga per l'ingrés del fill.

Aquests dies s'ha celebrat el judici en què les dues exparelles d'Antonio David s'han hagut de veure les cares. Tal com ha publicat Lecturas, Rocío va acudir als jutjats d'Alcobendas en companyia del seu advocat, Javier Vasallo. Mentrestant, Olga ho va fer amb el seu lletrat i el seu xicot i representant, Agustín Etienne.

Durant una hora van estar totes dues a la sala judicial on van prestar declaració i on la tensió va ser evident. Moreno, que va evitar mirar la seva demandant, es va mostrar nerviosa. Va exposar allò que va dir va ser per «les seves sensacions i vivències». Mentrestant, la parella d'Albiac va relatar el que ha patit per les manifestacions que van contribuir a augmentar el maltractament que ha patit durant anys.

El judici ha quedat vist per a sentència i es preveu que ben aviat es pugui conèixer la decisió. Segons la revista Semana, si el jutge decideix donar la raó a Rocío, Olga haurà de pagar-li ni més ni menys que 150.000 € per atemptar contra el seu honor.