Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero

Sara Carbonero trenca el silenci i les seves paraules preocupen a tothom

Carbonero reapareix per fi després de ser operada d'urgència

Sara Carbonero no travessa el seu millor moment després del que li ha passat aquest dimecres I és que la 'influencer' ha hagut d'ingressar a un hospital de Madrid per ser intervinguda d'urgència.

Es tracta d'una notícia que publicava en exclusiva Lecturas fa unes hores. En aquesta, s'afirmava que la 'influencer' hauria anat ràpidament a la Clínica Universitària de Navarra on ara mateix es trobaria ingressada.

La veritat és que Sara Carbonero té tot el suport dels seus i  el seu entorn està pendent d'aquest ingrés inesperat, que arriba tres anys després que li diagnostiquessin un càncer d'ovari.

Sara Carbonero trenca el silenci després de ser operada d'urgència

La seva mare, Goyi Arévalo, està sent una figura clau per a ella una vegada més, i la seva germana Irene, que va tenir un fill a principis d'any, no s'ha separat de la seva familiar. La veritat és que s'ha quedat amb els dos fills que té en comú la periodista amb Iker Casillas durant aquests dies en què no serà a casa.

A més, la seva amiga íntima Isabel Jiménez no deixa d'interessar-s'hi. Ja l'hem vist anar al centre on la bona de la Sara ha hagut de passar per quiròfan d'urgència.

Sara Carbonero
Sara Carbonero ha passat per un inesperat mal tràngol | GTRES

Sens dubte, aquest nou pas pel quiròfan de Sara Carbonero ha deixat glaçats tots els que més l'estimen. Tot i que en aquests moments ningú s'esperava una reacció de la periodista esportiva, finalment ha donat senyals de vida a les seves xarxes socials.

Sara Carbonero ha trencat el silenci d'una manera particular, però en aquest cas no ho ha fet a través de cap missatge de text ni de cap vídeo.

El missatge amb què ha decidit reaccionar després de ser intervinguda

Ho ha fet llançant en un dels seus 'stories' d'Instagram un missatge sobre una de les passions, sobre la que va versar el seu darrer treball a la ràdio, més concretament a Radio Marca.

'Storie' de Sara Carbonero
L' 'story' de Sara Carbonero amb què ha trencat el seu silenci | CatalunyaDiari

Aquests últims dies, Carbonero no ha dit ni una paraula del que ha estat aquest ingrés a la Clínica Universitària de Navarra. Tan sols l'havíem vist fer 'repost' en alguna publicació d'un 'shooting' de SlowLove. Estem parlant de la firma de què porta les regnes amb la seva gran amiga i sòcia, Isabel Jiménez.

Amb tot, la periodista esportiva ha reaccionat finalment i ho ha fet publicant una pantalla de la cançó Poquito de la cantant Valeria Castro.

«Jo em conformo amb poquet, que tant no necessito», diu la tornada d'aquesta bonica cançó de la cantant canària.

La música sempre l'ha acompanyada en els mals moments

És habitual que Sara Carbonero escolti i comparteixi la música d'aquesta artista que sempre l'ha acompanyat en els bons i en els pitjors moments de la seva vida.

Val a dir que Valeria Castro va estar al programa que presentava Sara Carbonero a Radio Marca, Que siga el baile. La periodista es va sincerar completament amb ella, malgrat que l'entrevistada era la mateixa Castro.

«Un dia escoltes una veu i una cançó que t'abriguen com feia temps que ningú ho feia. I un altre tens la sort d'estar asseguda amb la seva autora, gaudint-lo en acústic a menys d'un metre de distància. Emocionant-te i donant les gràcies perquè existeixin dones com ella», assegurava Sara fa un temps.

Esperem que aquest nou revés a la vida de l'ex d'Iker Casillas no sigui res. Desitgem que pugui tornar més aviat que tard a la seva vida normal en companyia dels seus.