Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iker Casillas

Iker Casillas ja sap amb qui va estar Sara Carbonero abans d'operar-se

Iker Casillas sap qui està fent costat a la seva exdona

Iker Casillas està afrontant ara mateix un nou repte professional. Sí, perquè és a Qatar exercint com a comentarista dels partits del Mundial per a TVE. Precisament ha estat allà on s'ha assabentat que la seva exdona, Sara Carbonero, ha hagut de ser operada d'urgència.

A més a més, li han dit quines persones van estar amb la mare dels seus fills temps abans que passés per quiròfan.

Iker Casillas està al corrent de la situació de Sara Carbonero

L'exporter del Reial Madrid està encantat amb la seva nova feina i amb l'inici espectacular de la selecció espanyola al Mundial. Tot i això, la seva alegria s'ha vist entelada per la notícia que ha rebut des del nostre país. Ha estat informat que Sara ha hagut de ser intervinguda de manera urgent a la seu madrilenya de la Clínica Universitària de Navarra.

Tot i que no hi ha hagut confirmació oficial per part de la família, se sap que la periodista ha hagut de ser operada aquests dies. Se'n desconeix el motiu, però s'ha publicat que així ho van decidir els metges després d'una revisió pel càncer d'ovari que li va ser diagnosticat fa tres anys.

Iker segur que entén el perquè de la urgència i fins i tot de com es troba la seva ex. Aquesta, hores abans d'ingressar a l'hospital, estava tranquil·la amb algunes de les persones més importants de la seva vida.

Sara Carbonero
Iker Casillas sap que Sara Carbonero va estar molt ben acompanyada hores abans d'entrar a quiròfan | GTRES

Així, com publica la revista Lecturas, va anar a veure un partit de futbol que jugava un dels seus fills. Però, no va estar sola, va romandre acompanyada en tot moment d'alguns familiars. En concret, van estar al seu costat tant la seva mare com la seva germana Irene i la seva parella.També hi havia amb ells una amiga.

D'aquesta manera, Casillas ha vist que la que va ser la seva dona ha estat ben acompanyada durant les hores prèvies a la intervenció. Ha tingut el suport i l'afecte de les persones que més l'estimen i que sempre li fan costat.

 

Iker Casillas rep més informació sobre Sara Carbonero

El que va ser porter de 'La Roja' també ha pogut saber que, a la clínica, Sara ha estat 'acompanyada' en tot moment. Amb ella hi han estat la seva mare i la seva germana.  Aquesta última, pel que sembla, poc després s'ha fet càrrec dels seus nebots.

De la mateixa manera, Iker ha vist que una de les millors amigues de la seva ex, així com sòcia, ràpidament ha anat al seu costat. Ens estem referint a la periodista de Telecinco Isabel Jiménez. Aquesta s'ha presentat a la clínica esmentada per veure la seva companya després de la intervenció i per portar-li un bonic ram de flors.

Foto d'Isabel Jiménez.
Iker Casillas ha sabut que Isabel Jiménez ha estat una de les primeres a anar a visitar-la a la clínica | GTRES

Això sí, el que ha sorprès molt és que en cap moment s'ha vist el xicot de Carbonero, Nacho Taboada, amb ella. Per ara, sembla que no hi ha cap fotografia ni entrant ni sortint de l'hospital. Això ha fet saltar els rumors que ja no estan junts, però, de moment, només és una especulació.

Casillas segur que està pendent des de Qatar de tot el que té a veure amb la mare dels seus fills, una dona que, després de passar per quiròfan, ha trencat el silenci. Ho ha fet compartint a les 'stories' del seu compte d'Instagram la cançó Poquito de Valeria Castro.

Sara Carbonero
Iker Casillas ha vist la seva ex trencar el silenci compartint una cançó a les xarxes | GTRES

Es tracta d'una composició la lletra de la qual diu: «És millor encendre's en flames abans que callar. Perquè viure no és viure si cal viure fugint d'un altre. I acabo entenent un missatge sincer».

«Cuida't, reina, fes-ho per tu primer, que un cop que comencis, ningú et podrà apagar. I se n'ha assabentat, després de mil batalles, que la vida passa de banda. I és l'hivern el que, després de nit i nit, l'ha fet callar».