Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal no pot més i plora en parlar de la salut del seu fill

El tennista de Manacor assumeix que està davant d'un moment complicat

Rafa Nadal sabia que ser pare no li seria gens fàcil. Compaginar feina i paternitat mai és fàcil, i menys si parlem de la situació del tennista mallorquí. Obligat a estar setmanes i més setmanes fora de casa, Rafa Nadal comença a veure com n'és de complicada la combinació de tasques. 

Ara, a més, ha volgut recordar —amb cert dolor— tot el que van patir amb l'embaràs de la seva dona. El passat 8 d'octubre va ser quan va venir al món el fill del tenista i Xisca Perelló. Des d'aleshores, tota la família s'ha abocat en el nen, convertint-se en la gran alegria de la casa. Tot i això, els resulta complicat oblidar-se dels mals moments patits.

A més, Nadal va parlar d'aquest tema tan personal fa uns dies durant la seva última gira. I és que no s'oblida que la seva dona va haver d'ingressar a la recta final de l'embaràs i que hi va haver certes complicacions. I tot això mentre ell intentava seguir amb la seva rutina tan bé com podia.

«He passat per moments complicats»

El seu rendiment darrerament no és el que ell hagués volgut. De fet, ell mateix admetia que «he passat moments difícils físics i moments complicats a l'embaràs de la meva dona». Així doncs, tot allò li ha anat passant factura a la seva carrera.

També explica que «em van fer falta partits aquests últims mesos». El tenista es trobava a Buenos Aires, on té previst començar una gira que el portarà per Xile, Colòmbia, Brasil, Equador i Mèxic. Per tant, seran uns quants dies lluny dels seus i del seu petit.

Rafa Nadal jugant
Rafa Nadal assenyala que el nadó li ha canviat la vida | GTRES

Com a qualsevol altre pare, li fa molt de mal haver de separar-se del seu nadó, i més en aquesta època. Si bé la parella feia temps que intentava tenir fills, van fer tot el possible per endarrerir aquest moment. Sobretot pensant en la carrera del de Manacor, que es podia veure influenciada per l'arribada al món d'una criatura.

Tanmateix, Rafa Nadal assenyala que la paternitat li ha canviat la vida i que influeix molt en els seus entrenaments. Així, explicava que «va ser pare fa relativament poc» i sospitava que tot això li passarà factura en el futur. També indicava que «no sé com m'afectarà al calendari del 2023».

En qualsevol cas, sap que l'únic que li queda és «adaptar-se».  I malgrat tots els problemes que porta arrossegant des de fa temps, se sent amb moltes ganes de seguir al circuit. El més dur per a ell, a més del complicat embaràs de Xisca, van ser els problemes físics que arrossegava. Però sembla que ja està recuperat per complet.

No obstant això, a bada de tots els contratemps patits encara es troba entre els millors del món. Es manté al número 2 del rànquing de l'ATP, només per darrere de Carlos Alcaraz. De fet, insisteix que «el meu primer objectiu és passar més temps al circuit real».

Així mateix, el tenista tranquil·litza els seus seguidors dient que «treballaré de la manera que creguem que sigui més convenient. Amb la confiança i la il·lusió de seguir endavant», ha apuntat.

Rafa Nadal està bolcat amb el seu fill

Rafa Nadal fa tot el possible per passar temps amb el petit. Això sí, tampoc té previst descuidar la seva carrera professional, que ja es troba a la seva recta final, com ell mateix va confirmar alguna vegada.

Després de tants anys donant-li tants èxits a l'esport espanyol continua al capdamunt i es resisteix a marxar cap a casa. Però, alhora, tant ell com la seva dona es troben bolcats a la criança del nadó, ja que procuren que no alteri tampoc els seus projectes.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Xisca és el gran suport de Nadal | Europa Press

Recentment es coneixia que la parella treia a la venda un perfum personalitzat comercialitzat per l'empresa 'Henry Jaques'. De moment, només es troba a la venda a les botigues de la firma, i els preus ronden entre els 550 i els 1.100 euros.

Rafa Nadal sap que s'enfronta a una època complicada, on cada vegada li costa més entrenar-se. A més a més, l'arribada al món del seu fill ha suposat tot un canvi per a la seva vida.