Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores

Rocío Flores fa saltar les alarmes sobre el seu embaràs

Rocío Flores ha donat algunes pistes sobre el seu estat

Rocío Flores ja ha manifestat més una vegada la seva intenció de convertir-se en mare jove. De fet, potser ja està donant les primeres pistes sobre un possible embaràs. Recentment, la jove ha generat un gran enrenou a les xarxes socials després d'explicar els símptomes que sentia. Segons sembla, Rocío Flores ha patit certs marejos que li han impedit estar al cent per cent amb els seus seguidors.

Allò que prometia ser una tarda agradable al costat de la seva germana preparant coques, acabava amb cert malestar pel qual Rocío va haver de gitar-se al sofà. I així ho explicava: «No he pogut fer fotos ni vídeos, he tingut un petit mareig i m'he hagut de gitar mentre ells gaudien de les coques. La pròxima vegada ho gravaré tot bé i us ho posaré», els prometia.

Poc després, la jove es mostrava una mica misteriosa respecte a la situació que havia passat. «La història dels marejos us ho explico en un altre moment quan em trobi una mica millor. I a la pregunta de si em trobo millor: la veritat és que no. Crec que he caigut, tenia molt de fred i m'he dutxat amb aigua bullent. Em volia dormir aviat, però és impossible per a mi», deia sobre la possibilitat d'haver-se refredat o enxampat una grip.

Rocío Flores
Rocío Flores ho explicarà quan es trobi bé | GTRES

Tot i el drama que ha fet front amb la seva família, la noia ha sabut refer-se i ara mateix travessa un bon moment personal. Allunyada del focus mediàtic, Rocío Flores s'ha bolcat completament a les seves xarxes socials i al seu xicot, Manuel Bedmar.

Rocío Flores aixeca sospites sobre un possible embaràs

La parelleta ha sabut afrontar els nombrosos problemes que se'ls han presentat al camí i ara es mostren més feliços i units que mai. Manuel s'ha convertit en el gran suport de la filla d'Antonio David en els pitjors moments, sobretot durant la docusèrie de la seva mare.

D'altra banda, això també li servia per convertir-se en un autèntic imant per a les marques: ha reunit més de 700.000 seguidors que estan molt atents a qualsevol dels seus passos. Tanmateix, això no treu el fet d'estar exposada a una gran quantitat de crítiques. De fet, fins i tot es veia obligada a denunciar certs usuaris que es passaven de la ratlla.

«He vist un missatge, justament d'una dona (aquí, abanderades del feminisme totes). He hagut de bloquejar certs missatges, que és una opció nova que té Instagram. A veure si a aquesta persona (que, per cert, és dona i jo també), se li remou alguna cosa per dins», explicava dolguda.

Imatge de Rocío Flores posant a un 'photocall'
Rocío Flores viu una època allunyada dels focus. | GTRES

Ha rebut comentaris tan ofensius com aquests: «Ets una hemorroide amb potes», «Mala filla» o «Ets més dolenta que un dolor. Em fa vergonya com ets de rata, però bé, a algú t'havies de semblar: els testos s'assemblen a les olles. Ets com el teu pare».

Rocío assegura haver viscut un infern arran del docudrama de la seva mare. A tots aquells que la jutgen, els desitja que tant de bo no hagin de viure mai el mateix que ella. «He canviat per fora i també per dins», sosté amb seguretat referint-se també al gran canvi físic que ha experimentat.

«Em va costar molt fer el pas, però és la millor decisió que he pres, de les millors coses que he fet a la meva vida. Em veig bé, tots els dolors que he passat han valgut la pena. Tenia i continuo tenint molts complexos. Soc la crítica fàcil per ser qui soc. Continuo rebent insults, em critiquen per tot, però els que ho fan són persones que necessiten fugir de les seves pròpies frustracions i amb molt de temps lliure», explicava.