Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Manuel Carrasco amb Elena Huelva.

Manuel Carrasco, molt pendent d'Elena Huelva després de les novetats

Manuel Carrasco és un dels suports més grans de la jove

Manuel Carrasco es caracteritza per ser un gran músic, i és que ha guanyat multitud de premis i ha omplert els estadis més grans del nostre país. Tot i això, hi ha alguna cosa, a més de la música, que ocupa el seu temps lliure.

I aquesta és el fet que el cantant s'ha implicat amb la lluita contra el càncer els últims mesos. De fet, mostra d'això és la seva cançó Mujer de las mil batallas, dedicada a les dones que estan passant per un càncer de mama. I precisament aquesta cançó l'ha portat a interpretar-la a l'últim esdeveniment de la revista ELLE, 'Cancer Ball 2022'.

Allà l'acompanyava la seva dona Almudena Navalón i altres companyes. Però hi havia una convidada molt important: la 'influencer' Elena Huelva. Aquesta jove, molt fan de Manuel Carrasco, es dedica a compartir la seva lluita contra aquesta malaltia a través de les seves xarxes socials.

Manuel Carrasco
Manuel Carrasco sempre ha estat molt compromès amb les causes socials | EUROPA PRESS

Allà, els dos amics van regalar un moment molt especial: Manuel Carrasco li lliurava un premi a la 'influencer'. Davant d'això, la jove li va agrair enormement la seva generositat, especialment per haver estat sempre quan ho necessitava i per recolzar-la en els moments més durs.

«Gràcies de cor per aquest premi, jo només he fet el que sentia, i crec que hauria de fer, visibilitzar. Gràcies, ELLE per aquesta gala tan necessària, perquè cal més visibilitat per a aquesta malaltia, perquè per fi hi hagi una cura», escrivia Elena Huelva més tard al compte d'Instagram.

«Que bé envoltada he estat, persones tan boniques! Felicitats a totes les dones tan meravelloses premiades!», afegia.

Manuel Carrasco, molt pendent de la seva amiga

Ara, però, l'estat de salut de la jove andalusa ha tornat a saltar les alarmes. Concretament, el matí del 22 de novembre passat, escrivia a les seves xarxes socials les últimes sobre el seu estat. «Porto uns dies força regular. Ahir vaig ingressar a l'hospital i em van transfondre sang i avui m'han posat també la químio. Dos en un, com l'altre dia», deia.

Cal destacar que va haver de canviar de tractament de quimioteràpia per la ineficàcia de l'anterior que provocava el creixement del càncer. Ara, a més d'això, s'ha de prendre unes quantes pastilles i fentanil, una cosa semblant a la morfina. Tot això podria ser la causa d'aquests efectes adversos.

«Porto uns dies veient doble, literal. No sabem bé si serà per tants medicaments que m'he estat prenent, perquè de vegades passa per això, però em faran més proves. Només veig bé quan tanco un ull, això és molt incòmode», comenta la jove.

Les darreres setmanes hem pogut veure com el seu gos l'acompanyava en aquests moments difícils. Però, com ella mateixa predica: les ganes guanyaran. Aviat sortirà d'aquest petit sotrac i podrem seguir gaudint-la a través de les xarxes socials.

Manuel Carrasco no és l'única celebritat que s'ha sumat a la lluita contra aquesta terrible malaltia. També Ana Obregón i Sara Carbonero, que saben de primera mà com és passar un càncer, han mostrat tot el seu suport cap a la jove.