Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ester Expósito

Ester Expósito deixa muts als seus pares en confessar quants diners té

Fa anys que l'actriu és una estrella

Ester Expósito s'ha vist en l'obligació d'asseure's amb la seva família perquè un mitjà web ha publicat quants diners tenen estalviats. Des que va protagonitzar la sèrie Élite ha treballat en projectes importants i ha col·laborat amb marques de luxe. A més, si abans tenia 3.000 seguidors a Instagram, ara ja supera els 28 milions, cosa que l'ha convertit en l'estrella del moment.

Ester Expósito ha deixat muts els seus pares en explicar-li què hi ha darrere d'aquestes xifres tan difícils d'aconseguir. Contractes milionaris i regals exclusius que només estan a l'abast d'uns quants, així que és molt complicat donar una xifra exacta. El portal Chafarderías assegura que pot arribar a facturar 500.000 euros mensuals, una dada, però, que no està contrastat per l'actriu.

Imatge de perfil d'Ester Expósito a un 'photocall'
Ester Expósito vol mostrar la realitat | GTRES

Ester ha explicat la veritat, però ho ha fet en privat per no despertar cap polèmica. És possible que la dada anterior estigui inflada perquè no hi ha cap 'influencer' que generi tants diners, però la veritat és que ella és diferent. Ha treballat en una sèrie que ha fet la volta al món i la seva fama té caràcter internacional, per això és tan interessant.

L'actriu ha fet campanyes amb les marques més prestigioses del mercat, com ara amb 'Bulgari' o 'Yves Saint Laurent'. De fet, els experts asseguren que ha superat famoses de la talla de Georgina Rodríguez, que també s'ha fet milionària. Així, diuen que estar al seu costat és sinònim d'èxit perquè té molta visibilitat i el públic l'adora.

Tanmateix, Expósito ha marcat distàncies amb la premsa, ja que és algú inaccessible que està a l'abast de molt pocs periodistes. Tot i això, ha signat un contracte amb El Hormiguero i ha acceptat concedir una entrevista, però amb molts límits. En cap moment parlarà de la seva vida privada i tampoc entrarà a confirmar ni desmentir el que expliquen sobre el seu sou.

Ester Expósito podria haver guanyat 3 milions

Així les coses, Ester ha protagonitzat un enrenou de mida colossal perquè diversos mitjans han publicat la mateixa informació. Diuen que a Élite va guanyar una xifra propera als 10 milions d'euros, quantitat suficient per no tornar a treballar. Però aquesta dada podria estar desvirtuada, entre altres coses perquè només va estar les primeres temporades.

Expósito, segons els representants més importants del moment, hauria rebut tres milions per treballar a la mítica sèrie. No obstant això, ningú pot confirmar la xifra exacta perquè són dades estrictament privades que pertanyen a la productora. Alhora, podrien haver fet un pacte amb l'empresa, i per això només ho ha confessat davant del seu voltant.

L'actriu no pot negar que és la que ha tingut més èxit dels seus companys, de fet és l'única que és inaccessible. La resta concedeix entrevistes i fins i tot ha estat en altres sèries importants, com ara Miguel Herrán. Ell ha experimentat un fenomen semblant, de fet és la imatge de 'Loewe', però els seus passos no tenen tanta repercussió.

Ester Expósito està intentant solucionar el problema

Ester té un objectiu: arribar al nombre més gran d'espectadors, per això ha canviat d'estratègia. En un primer moment no parlava amb cap mitjà i ara està coquetejant amb diverses televisions. Pablo Motos l'ha convençut per parlar del seu nou projecte, una sèrie que promet ser una revolució.

Expósito és conscient que certa part del públic la considera inaccessible, entre altres coses perquè ho és. Manté una imatge freda per protegir-se dels rumors i això fa que rebi algunes crítiques. Però ella té una cosa que la resta no: confiança per no deixar-se endur pels atacs dels seus detractors.