María Teresa Campos

María Teresa Campos assumeix que ha tornat per quedar-se després de la ruptura

Maria Teresa s'enduu una gran decepció

María Teresa Campos havia aconseguit treure-se'l del cap. Però, durant les últimes hores, s'ha assabentat del seu retorn i això li podria suposar un greu trastorn. El pitjor de tot plegat és que ell pensa establir-se un temps a Espanya.

Després d'un període d'absència, Bigote Arrocet reapareix per a disgust de la presentadora. La seva intenció és tirar endavant un projecte musical en què té posades moltes esperances. Ho havia intentat abans, però no va aconseguir els resultats desitjats.

Amb María Teresa va intentar treure al mercat un disc de 'boleros', però en realitat no va aconseguir captar l'atenció del públic. Va resultar ser tot un fracàs, com es va poder comprovar el dia que van anar a la firma de discos a un centre comercial.

Des que va trencar la relació amb la comunicadora, l'humorista ha estat molt pendent dels seus negocis. Això l'ha obligat a passar llargues temporades fora del nostre país, sobretot a Xile. Però, ara, té previst fixar la seva residència a Espanya durant un llarg període.

Fa uns dies se'l va poder veure al lliurament de premis de la revista Madrid Magazine. Allí va tenir l'oportunitat de coincidir amb la seva amiga, Pilar Jurado. Va ser una de les distingides amb el Premi d'Honor per la seva extensa trajectòria musical.

María Teresa Campos
María Teresa Campos s'assabenta del retorn del seu ex | GTRES

Pel que sembla, la soprano es podria implicar en el nou desafiament professional d'Edmundo. La intenció és tirar endavant un projecte musical conjunt. Durant els últims mesos, ha treballat molt en aquest sentit i d'aquí a poc temps es podrien apreciar tots els esforços que ha fet. A més, a Xile i a Argentina hi ha diversos empresaris disposats a contractar-los. Sobretot per la projecció internacional de Pilar.

Per tant, María Teresa Campos pot estar tranquil·la, ja que només es tracta d'una relació purament professional. La soprano confirma que «Bigote és un amic i m'ha parlat d'aquest projecte». Confia que a poc a poc «s'anirà materialitzant».

Això ho va acabar recalcant també l'humorista a Diez minutos. A principis de desembre «tindré una reunió a Miami amb Óscar Gómez, guanyador de diversos premis Grammy». També se'l coneix per haver treballat amb Miguel Bosé o amb Enrique Iglesias.

En un intent per promocionar-se explica que «tinc 76 anys, sis 'long plays' gravats i formació lírica». Per tant, se sent capacitat per posar-se el capdavant d'aquest desafiament.

Tot això sense descuidar tampoc la seva faceta com a pintor. Prepara una exposició a Màlaga, la terra de la presentadora. Quan se li pregunta per això, assenyala que «el pitjor que hi ha a la vida és no fer». I és que a ell no sembla aturar-lo res. Es mostra amb energia i amb ganes de menjar-se el món amb tot allò que es proposa.

María Teresa Campos es fa il·lusions

María Teresa Campos va poder pensar en algun moment que el viatge d'Edmundo era per altres motius. No obstant això, ell va desmentir que volgués tornar a enamorar-la.

Explica que «quan vaig trencar amb ella, havíem estat vivint junts sis anys. Ningú va creure en la relació quan vam començar». Revela que si després de tant de temps «les coses s'acaben és per alguna cosa».

L'exparella televisiva María Teresa Campos i Bigoti Arrocet
Bigote Arrocet s'ha oblidat de María Teresa | Agencias

Això sí, encara se'n recorda i li desitja el millor. «Al teu cor hi guardes sempre afecte i afecte, però per reconquistar-la, no».

María Teresa Campos , doncs, ha comprovat amb sorpresa els nous plans que té el seu ex. Es va pensar que havia deixat aparcats els seus somnis de continuar vinculat a la música, ja que amb la presentadora va gravar un disc que no va tenir gaire acceptació.

En una firma de discos que es va dur a terme en un centre comercial, van ser molt pocs els que s'hi van presentar. Poc després, la relació s'acabaria trencant.