Foto d'Antonio Resines.

Ana Pérez, la dona d'Antonio Resines, confirma els rumors

Antonio Resines ha passat per un petit problema de salut

Antonio Resines és un dels grans artistes del nostre país i un dels més estimats. A més, és un dels actors més ben pagats, tal com va confirmar a la seva entrevista amb David Broncano fa anys. Una entrevista que va fer que la seva popularitat pugés.

I és que l'actor mai ha parat de treballar, ja que sempre ha estat sumit en projectes audiovisuals. D'aquesta manera el podem veure cada dia per la televisió: en programes, publicitat o sèries.

Tot i això, en aquestes darreres setmanes ha hagut de donar una parada a la seva agenda professional. Així, per exemple, no va anar a recollir l''Espiga d'Or' a la ciutat de Valladolid que li va ser atorgada. És més, l'absència d'Antonio Resines es va fer força de notar.

Però l'actor tenia un motiu de pes per no anar-hi. Així ho va explicar en un vídeo que va publicar ell mateix a les seves xarxes socials, on se'l veia més animat.

«És veritat que he tingut covid, però ja està. Estic rematant un pu*o covid, però bé… Volia agrair aquest premi, no ho he pogut recollir perquè no he de, no és que no pugui, és que no dec», va explicar.

La notícia que Antonio Resines va ser contagiat de coronavirus a finals del 2021 va fer saltar totes les alarmes. I és que molts dels seus seguidors es van preocupar diàriament pel seu estat de salut, perquè va estar ingressat més d'un mes a l'UCI de l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Antonio Resines i la seva dona, Ana Pérez-Lorente, han passejat per Madrid després de l'ingrés a l'UCI| Europa Press

Antonio Resines, de nou malalt

Ara ha estat la seva dona, Ana Pérez-Lorente, qui ha volgut donar la cara pel seu marit. Per aquest motiu ha enviat un missatge per tranquil·litzar tothom sobre l'estat d'Antonio Resines. Només han sigut en unes breus declaracions per a Europa Press.

«És una engripada», ha començat explicant. Ha manifestat que, finalment, l'actor ha donat negatiu a les proves de covid, alhora que ha afegit que aviat podrà reincorporar-se a l'enregistrament de la sèrie en què es troba treballant.

Antonio Resines hauria passat per una malaltia semblant al coronavirus. Però Ana Pérez-Lorente ha assegurat que aquest episodi «no tenia res a veure», comparant-ho amb el que va passar fa un any. Així li ho van comentar els metges que han estat tractant-lo en aquesta «engripada».

Tranquil·la, ha comentat que «de seguida el doctor li va dir que això seria un catarro, que no passaria d'allà. Des del primer dia li van dir que era una altra cosa». Aquesta vegada, aquest revés l'han viscut de manera més relaxada.

Però, per por i indicació mèdica, han fet vida per separat encara vivint sota el mateix sostre. Això sí, només mentre ell donés positiu. «Però que vagi, que està fenomenal i fantàstic», comentava.

Antonio Resines el 2021, com comentàvem, va ser ingressat per donar positiu en coronavirus, malgrat tenir totes les vacunes en regla. Van ser exactament 48 dies de molta preocupació i intranquil·litat per a la família, especialment per a la seva dona Ana.

L'actor, els primers dies de la seva baixa mèdica, se'l podia veure fent passejades pel centre de la capital, com li havien indicat els professionals mèdics. Així que, aviat podrem veure Antonio Resines en aquest nou projecte audiovisual en què està treballant.