Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila

Gloria Camila, envia un missatge que trenca a la seva germana Rocío Carrasco

Gloria Camila ha compartit unes paraules amb tots els seus seguidors que ha fet saltar les alarmes

Gloria Camila travessa per uns moments difícils a la seva vida. Després que sortís del 'reality' Pesadilla en el Paraíso, la jove ha hagut de fer una aturada a la seva vida professional. Sí, ja que no es trobava en el seu millor moment tant mental com emocional.

Això sí, de tant en tant, Gloria Camila sorprèn compartint reflexions i imatges al seu perfil de xarxes socials. Unes publicacions que generen força enrenou, ja que deixa inquiets a molts pel seu estat de salut.

De fet, fa uns dies compartia a les seves 'stories' una frase en un fons negre que pocs han sabut interpretar. Tot i que reflecteix el mal moment en què està embolicada. Gloria Camila s'estaria referint a un grup de persones, encara que gairebé ningú no sabria dir a qui o qui va.

Imatge de Gloria Camila i Pipi Estrada discutint al concurs 'Pesadilla en el paraíso'
Gloria Camila va fer el que va poder durant el concurs, però no va aconseguir convèncer l'audiència | Telecinco

«Vau ser una important part de mi. La més important. Però és que ja no soc aquí. Estic en un altre lloc. No sé si pitjor o millor. No ho sé, diferent. Meu», publicava.

Aquesta ha estat la frase que ha preocupat molts. Els seus seguidors no han trigat a pronunciar-se i han volgut demostrar que hi són per a ella en cas que ho necessiti. Això sí, no han parat de preguntar-li la causa.

Gloria Camila, tanmateix, ha reprès la seva vida personal amb normalitat. Així, ha compartit unes fotos que tenien poc a veure amb la frase tan inquietant que abans compartia. Cal esperar per veure si desvela el destinatari o destinataris d'aquestes paraules.

Gloria Camila necessita un «respir»

Ha estat aquest mes d'octubre passat, quan la 'influencer' feia el pas d'abandonar la vida pública. Quan va sortir del 'reality' on estava incomunicada, Gloria Camila va haver de fer front a tot el que estava patint el seu pare arran del divorci amb Ana María Aldón.

Així, va emetre un comunicat on indicava que es mantindria allunyada dels mitjans de comunicació durant un temps. «Fa temps que reflexiono sobre diferents aspectes que m'envolten, intentant suportar les situacions que se m'han anat apareixent», començava dient.

«Intentant aparentar una imatge que no representava el meu estat real. Tot això s'ha anat acumulant en un got, el qual s'ha acabat desbordant. El meu pas pel concurs ha estat un punt d'inflexió per adonar-me de moltes coses. A vegades és bo allunyar-te per valorar tant les coses bones com les dolentes», afegia.

Ana María Aldón, Ortega Cano, Gloria Camila i José María Ortega Aldón entrant en un restaurant
Gloria Camila amb Ortega Cano, Ana María Aldón i el seu germà petit | Europa Press

«En aquest cas m'he adonat que la meva vida necessita canvis. I crec que fent aquesta carta començo amb el primer i més important, que és el fet d'acceptar el moment tan dur que estic vivint. No vull culpar ningú, però sí que demano comprensió i respecte», deia fent una petició.

Gloria Camila venia demanant un «respir» per fer-se càrrec de la seva salut mental. «Em centraré de ple en la meva vida personal fent el que més m'agrada. Seguiré pujant fotos, compartint un trosset de la meva vida amb tots vosaltres. I iniciant projectes que tinc al cap, i fins que torni a ser jo al 100%», finalitzava.