Imatge de Xisca Perelló.

Xisca Perelló confirma els rumors sobre el seu estat de salut i el bebè

Xisca Perelló va passar un embaràs difícil que va preocupar tothom

Xisca Perelló no ha parat de ser protagonista de la premsa rosa durant els darrers mesos. Acaba de ser mare per primer cop amb l'amor de la seva vida, Rafa Nadal. Un fet que ha marcat per sempre la vida de tots dos.

Va ser el passat 8 d'octubre, quan el petit Rafael va venir al món a l'Hospital Quironsalud de Palmaplanas, a Palma de Mallorca. Però no va ser fins al 13 del mateix mes que va abandonar el centre. Des d'aleshores, ja descansa amb la seva família.

I és que han estat mesos complicats per a Xisca Perelló. Sí, perquè el seu embaràs ha estat marcat per les complicacions que encenien totes les alarmes al seu voltant. De fet, el nen va néixer la setmana 37 de gestació.

El tenista, malauradament, ha hagut d'absentar-se durant les primeres setmanes de vida del seu fill, ja que no ha pogut abandonar els compromisos professionals. Tot i això, aquest fet no significa que no tingués present Xisca Perelló i el seu primogènit.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Xisca Perelló viu un nou capítol de somni a la seva vida | Europa Press

«La meva dona està bé, ja ho deixo caure»

A la nova gira, ha parlat de l'embaràs de la seva dona. Sí, perquè va patir unes complicacions que la van obligar a visitar diàriament l'hospital i, fins i tot, estar hospitalitzada.

«He passat moments difícils físics i moments complicats a l'embaràs de la meva dona. Em van fer falta partits aquests últims mesos», ha reconegut a Buenos Aires. Des d'allà, es mourà fins a Xile, Brasil, Colòmbia, Equador i Mèxic.

El de Manacor ha reconegut, a més a més, que la seva vida ha canviat des que el petit va aparèixer a la seva vida. «Vaig ser pare fa relativament poc, no sé com m'afectarà al calendari del 2023... Cal adaptar-se», reconeixia.

Recordem que, ja als Estats Units va parlar de les noves circumstàncies personals. «Com sabeu, a nivell personal estic en una situació que és important per a mi. I he d'anar gestionant-ho tot», explicava.

«Per molt que sortissin segons quin tipus d'informacions a la premsa sobre l'estat de la meva dona, la meva dona està bé, ja ho deixo caure», deia davant de la premsa.

Una nova etapa a les seves vides

El marit de Xisca Perelló, número dos al tenis, darrere de Carlos Alcaraz, ha assumit que aquest any serà molt diferent. Això sí, seguirà lluitant per seguir al capdamunt.

«El meu primer objectiu és passar més temps al circuit real. Treballaré de la manera que creguem que sigui convenient. Amb la confiança i la il·lusió de seguir endavant», anunciava.

De moment, Xisca Perelló i el tenista estan molt bolcats a la criança del seu fill. I és que els primers mesos dels nens són els més difícils. Això sí, tots dos no deixen de banda els seus projectes personals i professionals.

De fet, vèiem fa poc la família al complet a Torí, on el balear disputava un torneig. Allà, van gaudir d'uns dies fantàstics i els primers fora d'Espanya. Xisca Perelló, actualment, es trobaria a casa amb el seu fill, descansant i fent tot el necessari per a la seva salut.