Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós

Kiko Hernández explica per què les seves filles tenen tanta por

Kiko inquieta les petites després de les seves polèmiques paraules

Kiko Hernández està d'actualitat fonamentalment per la seva possible relació sentimental amb el seu company de treball, Fran Antón. També és notícia, d'un temps ençà, per l'àrdua polèmica que manté des de fa setmanes amb la que va ser la seva amiga Belén Rodríguez.

El col·laborador de Sálvame és un home que sempre sol estar a l'ull de l'huracà per les seves incisives i punxants opinions quan treballa a Sálvame. Però en aquesta ocasió, s'ha vist embolicat en diverses polèmiques de les quals realment no té gran culpa.

I per si no n'hi hagués prou, en els últims dies també ha estat al focus mediàtic després que Supervivientes li hagi fet una proposta ferma. La productora del 'reality' vol que participi a la propera edició del 2023, que començarà al voltant de la propera primavera. Tot un repte que el tertulià no sap si acceptar o no, encara que admet que en pot destacar i molt en un format com aquest.

Kiko Hernández explica que les seves filles tenen por

Aquest és un 'reality' que paga uns alts 'cachés' als seus participants. Però, tanmateix, cada any en què s'emet el programa de Telecinco, Kiko mai ha tingut un interès especial a participar.

Kiko Hernández
Kiko ha revelat la situació sobre el possible fitxatge pel reality de supervivència | MEDIASET

Ara que està d'actualitat, sap que és el seu moment i si finalment diu 'sí' a la productora del famós format de Mediaset, es farà d'or. Ingressarà una bona quantitat de diners perquè el seu 'caché' serà, sens dubte, dels més elevats de la següent edició.

Així les coses, el col·laborador n'ha parlat i de què pensen les seves filles, l'Abril i la Jimena, sobre aquesta nova aventura que està a punt d'acceptar. En concret, ho ha fet a la plataforma YouTube a la secció Con la piel de gallina.

A més de parlar de les esmentades polèmiques sobre Fran Antón i Belén Rodríguez, el col·laborador de Sálvame ha confessat el que abans mai havia explicat sobre les condicions per participar al 'reality' d'Hondures.

El col·laborador confessa què li han dit Abril i Jimena sobre Supervivientes

«Jo tinc una proposta de tirar-me des d'helicòpter aquest any. I no sé si arribarem a un acord o no», ha sostingut Kiko al canal de YouTube on s'ha obert com mai.

¡EXCLUSIVA! Kiko Hernández rompe su silencio en Déjate de Historias TV

La veritat és que si s'ha plantejat aquest any anar o no als Cayos Cochinos per passar uns mesos de gana i fred, és per alguna cosa. I és que les filles Abril i Jimena estan creixent i ja tenen 6 anys.

Primer pla de Kiko Hernández
El tertulià revela què li han dit les seves filles sobre què se'n pugui anar de casa | GTRES

«Abans era impossible anar al 'reality'», ha reconegut el col·laborador al seu canal de YouTube. El que pocs esperaven és que en aquesta xerrada a Con la piel de gallina, el televisiu fes aquestes declaracions. Sobretot, són unes paraules sobre el que pensen les seves filles de la seva possible participació a Supervivientes 2023.

«Jo li he dit a elles que me'n vaig a Supervivientes i em diuen que no me'n vagi», ha revelat les últimes hores. La veritat és que és estrany que Kiko parli així de les seves filles que sempre ha volgut protegir. I fins i tot s'ha posat seriós amb aquest tema, ja que ha aconseguit que cap paparazzi les fotografiï en un lloc públic.

Saben que qualsevol tipus d'imatge acabarà provocant que el col·laborador porti els tribunals a aquests professionals de la fotografia. Fa un temps, de fet, va enviar un comunicat a tots els mitjans informant de les accions legals que prendria si veu una fotografia de les menors publicada a qualsevol lloc.