Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sara Carbonero.

Sara Carbonero, operada d'urgència

La periodista ha hagut de ser ingressada i intervinguda d'urgència

Sara Carbonero ha hagut de ser operada d'urgència. És el que s'ha pogut saber aquest dimecres 23 de novembre a la tarda. Pel que sembla, segons indiquen les últimes informacions, la periodista hauria estat ingressada dilluns passat, dia 21 de novembre.

De moment no es té gaire informació sobre el que ha passat. La notícia ha arribat de sorpresa i no han transcendit massa detalls sobre l'estat de salut de la periodista. Ha estat la revista Lecturas la que ha informat, en exclusiva, de l'operació de Sara Carbonero.

La informació del mitjà de comunicació apunta que la comunicadora hauria estat operada aquest dilluns a la Clínica Universitària de Navarra. Fins al moment, és tot el que se sap. D'aquesta manera, caldrà estar atents per conèixer noves informacions al respecte.

Sara Carbonero va patir un càncer d'ovari fa tres anys

Cal recordar que la periodista va patir ara fa tres anys un càncer d'ovari pel qual ja va haver de ser operada i tractada. Segons apunten les primeres informacions, aquesta nova intervenció podria tenir-hi a veure. Lecturas informa que, després d'una revisió rutinària, l'equip mèdic hauria decidit ingressar-la per fer-li una operació d'urgència.

Així, l'ex d'Iker Casillas es veia obligada a assistir al centre hospitalari per ser sotmesa a aquesta intervenció. Abans d'això, Carbonero hauria passat el cap de setmana amb la família, com ella mateixa ha deixat de manifest al seu compte oficial d'Instagram.

Els seus fills s'estarien quedant ara a cura de la seva germana, Irene. I és que Iker, en aquests moments, és lluny d'Espanya, ja que forma part de la delegació de RTVE desplaçada fins a Qatar pel Mundial de Futbol que s'està celebrant.

Pel que sembla, però, la notícia s'hauria conegut fa, almenys, alguns dies. Segons informa el mitjà esmentat, Iker hauria proposat renunciar a anar al Mundial per poder quedar-se ell a cura dels nens. Cosa que, finalment, no s'hauria produït.

Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.
Iker Casillas no s'hauria pogut quedar amb els seus fills. | GTRES

Ha estat acompanyada de la família

Així doncs, la periodista ja hauria estat intervinguda. De moment, no s'han donat detalls sobre quin és el seu estat de salut, tot i que sembla que es trobaria bé. I és que al seu Instagram ja hi ha hagut alguna publicació, encara que no tenen res a veure amb el seu ingrés.

Carbonero, hauria estat acompanyada en tot moment per la seva família, ja que segons expliquen, tant la seva mare com la seva germana li haurien estat donant suport a l'hospital. També la seva fidel amiga, Isabel Jiménez, la qual hauria estat vista anant cap al mateix centre hospitalari.