Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pep Guardiola i la seva filla, Maria

Maria, la jove filla de Pep Guardiola a qui han fet una sorpenent petició de matrimoni

Han vinculat la filla de Pep Guardiola amb un famós jugador de futbol

La filla de Pep Guardiola, Maria, sempre ha estat allunyada del focus mediàtic. La catalana, la qual resideix a Londres amb la seva família, ha començat a obrir-se camí en el món de les xarxes socials i el modelatge. D'aquesta manera, la carrera de la filla de l'exentrenador blaugrana hauria començat a enlairar-se.

La popularitat de la jove està en augment. Tant és així que els aficionats del Manchester City, club en el qual treballa el seu pare, li han fet una petició, si més no, surrealista. Volen que sigui parella de l'estrella del futbol, Erling Haaland. El jove noruec forma part de l'elenc de jugadors que entrena Pep Guardiola.

Així, Maria ha tornat a ser notícia en ser vinculada amb el jugador. Encara que els comentaris no han anat dirigits només cap a ella. Haaland, també està rebent pressions per part dels seus fans perquè comenci una relació sentimental amb la catalana.  Què en pensarà Pep Guardiola de tot això?

Erling Haaland
Erling Haaland, jugador del Manchester City. | EP

Una petició de matrimoni

Ja coneixeu la dita que diu: Cuando el río suena agua lleva. Doncs això! No sabem si els fans han vinculat a ambdues personalitats per fer una mena de broma o la història va més enllà. És possible que Maria Guardiola i Erling Haaland hagin iniciat una relació en secret? De moment no hi ha res confirmat.

Els seguidors, però, van anar més enllà. Un d'ells, a través de Twitter, va demanar a l'hereva del tècnic català que es casés amb el futbolista. Fins ara, ni Maria ni Haaland no s'han pronunciat al respecte. Caldrà estar atents per comprovar si tota aquesta història continua o es quedarà en una simple anècdota.

Va posar amb dos famosos actors

A principis del mes de setembre, la filla de Guardiola, va aparèixer a l'estrena del film 42 segundos a les piscines municipals de Montjuïc, a Barcelona. A més, va posar amb un dels actors més famosos del moment, Jaime Lorente. Conegut mundialment per interpretar a Denver a La casa de papel.

Maria Guardiola amb els dos protagonistes de la pel·lícula.
Maria Guardiola amb els dos protagonistes de la pel·lícula. | Instagram

Lorente, a més, és un dels protagonistes de la pel·lícula que s'estrenava. Per aquest motiu, Maria Guardiola no va voler perdre l'oportunitat de fotografiar-se amb ell i penjar-ho a les seves xarxes socials.