Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Almudena Cid

Almudena Cid va conèixer el seu nou xicot mentre encara estava amb Christian Gálvez

Almudena Cid ha estat vista amb un exfutbolista, un gran amic de l'exparella

Almudena Cid està acaparant tot el focus mediàtic i totes les mirades se centren en ella. Ens hem de remuntar fa vuit mesos, quan la premsa va treure a la llum la seva ruptura amb Christian Gálvez. Van ser vuit anys de matrimoni que van acabar d'una manera força amarga.

Era la mare de l'exgimnasta qui fins i tot escrivia a les xarxes enviant-li indirectes: «manipulador emocional». Tot semblava indicar que l'expresentador de Pasapalabra li hauria estat infidel a l'esportista durant el matrimoni. I és que a molts els va estranyar que la seva relació amb Patricia Pardo hagués començat gairebé immediatament després del seu divorci.

Els comentaris van esclatar quan van aparèixer les primeres fotografies de la nova parella passejant pels carrers de la capital. Però no tot s'acaba aquí. Els presentadors de Telecinco han marxat a viure junts amb les filles d'ella a una casa al nord de Madrid.

Almudena Cid i la seva nova il·lusió

Una cosa que, sens dubte, ha ferit emocionalment Almudena Cid. Tot i que la seva vida sentimental sembla anar recuperant-se. La revista Semana publicava aquest estiu unes fotografies on apareixia molt ben acompanyada d'un jove.

Almudena Cid va ser enxampada amb l'exfutbolista Gerardo Berodia, amb qui va fer una escapada a Galícia. La parella va anar a Lugo, un lloc que coneix bé el jove, ja que va jugar per al FC Lugo entre el 2011 i el 2013. «De vegades és tan íntim com salvatge», escrivia la vitoriana.

Però tots es pregunten com Almudena Cid va conèixer l'esportista. Tot va començar el 2017, quan Almudena i Christian seguien junts. Tots dos se'n van anar de viatge amb amics a Formentera.

En aquest viatge, també hi havia Gerardo, amb qui fins i tot apareixen en una fotografia penjada a les xarxes socials. Aquest idil·li hauria començat d'una bonica amistat que al final s'ha convertit en una cosa molt més íntima.

«Al final és el que sol passar quan, abans de fer un pas més, ets amic de la persona», diu l'entorn de l'exgimnasta. I asseguren que «la relació que tenen, per portar tan poc temps, és molt forta».

La història de superació darrere de l'esportista

La vida del nou amor d'Almudena Cid no ha estat gaire fàcil. Tenia un futur prometedor al futbol, però les seves incipients lesions el van allunyar del camp i va acabar dedicant-se a agent de jugadors. A més a més, té un fill de 17 anys.

Durant la seva carrera sempre va estar envoltat de grans professionals, com Iker Casillas. «Vam anar junts a entrenar durant més de quatre anys. El seu pare em recollia a casa i ens acostava al camp. Tots sabíem que Iker destacava».

Amb 15 anys va patir la seva primera lesió: un tumor al turmell, que li impedia córrer i xutar la pilota. Va ser un procés llarg de tres anys que el va sumir en un complicat tractament. Afortunadament, tot va acabar amb un final feliç i un resultat força satisfactori.

Després d'aquest cop tan dur i d'haver passat per desenes d'equips espanyols de categoria inferior, se'n va anar a l'estranger. Va jugar amb el Wilstermann de Bolívia durant un any, però va haver de tornar a Espanya per l'accident que va patir el seu fill en una piscina: va rebre 600 punts i operacions.

Almudena Cid ara pot dir que forma part de la seva vida. Amb ella sembla haver trobat l'estabilitat i haver començat un capítol nou i molt bonic.