Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera podria tornar a l'hospital: asseguren que encara no s'ha recuperat

Kiko torna a rebre males notícies

Kiko Rivera es troba encara en ple procés de recuperació després de patir un ictus fa unes quantes setmanes. Tot semblava estar molt tranquil a la seva vida, però hi ha hagut un esdeveniment que el podria fer tornar a l'hospital. Sens dubte, suposaria tot un cop per al DJ.

Pel que sembla, la seva mare tampoc no està travessant el seu millor moment. De fet, dimarts passat es va veure obligada a visitar un centre mèdic de Sevilla. Va arribar acompanyada pel seu germà Agustín i visiblement adolorida.

Kiko es manté distant amb la seva mare, però s'hi preocupa. El contacte entre tots dos és nul, i miren de saber l'un de l'altre per mitjà de tercers. Semblava que entre ells es produiria una reconciliació, però en aquest cas, el temps no ha aconseguit fer cicatritzar les ferides.

Hi va haver un cert acostament després de la mort de 'doña Ana'. Es van prometre que parlarien més endavant, però mai han trobat el moment ideal per resoldre les seves diferències.

La cantant s'ha passat diverses setmanes sense sortir de Cantora. Allí té tot el que necessita i amb prou feines trepitja el carrer. La veritat és que se sent una mica angoixada per tot el que l'envolta.

Kiko Rivera sortint de l'hospital
Kiko Rivera, sortint de l'hospital fa unes quantes setmanes | GTRES

És cert que va intentar acostar-s'hi el 21 d'octubre passat a l'hospital on hi havia el seu fill després que patís un ictus. Però, Irene Rosales li va transmetre que el millor era que es quedés a casa, sobretot buscant el millor per al seu marit. Necessita «estar tranquil», va dir a la vídua de Paquirri.

Ja ha passat un mes des d'aleshores i el retrobament no s'ha dut a terme. Tot fa semblar que el responsable d'això sigui el DJ, que no la vol veure.

Kiko Rivera hauria trencat el cor a l'artista, que «està malament, espantada i no entén res», va dir Isa Pi. Anímicament es troba molt malament, totalment desplaçada pels seus fills i sense poder veure els seus nets. Però, tampoc fa res per canviar aquesta situació.

És cert que els últims mesos se li han acumulat els problemes. A la mort de 'doña Ana' se li va sumar un sotrac econòmic i l'enfrontament amb el seu fill. Això li hauria fet patir una depressió profunda.

Per això, va decidir tancar-se a la finca de Cantora amb l'única companyia d'Agustín. Isa es mostrava desil·lusionada perquè «passarà el Nadal sola».

La darrera visita de Pantoja a la clínica no té res a veure amb el seu estat de salut. Hi va anar per un fort dolor a l'esquena, van confirmar a Sálvame. Va arribar poc després del migdia amb la seva germana i la seva presència va generar força enrenou. Alguns pacients es van queixar que els metges «la colessin» per ser atesa sense haver d'esperar.

Kiko Rivera ho té clar

Kiko Rivera continua entestat que els seus familiars més directes es mantinguin lluny d'ell. Al cap de pocs dies de sortir de l'hospital va confirmar que no hi hauria retrobament amb els seus familiars, tot i que van intentar interessar-se per la seva situació.

Pantoja se sent molt dolguda amb ell, ja que li va impedir anar al centre hospitalari a visitar-lo. Tampoc li va deixar acostar-se fins a la casa de Castilleja de la Cuesta, a Sevilla. «La meva mare no vindrà i la meva germana encara menys», va revelar a Instagram.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Isabel Pantoja veu complicat reconciliar-se amb Kiko | GTRES

Se sap que l'artista rep ajuda d'un professional per superar aquest mal tràngol. Isa va revelar a Telecinco que «té moments». De vegades s'arriba a enfonsar perquè no pot acostar-se al DJ.

Kiko Rivera vol esperar un temps abans de veure's amb ella. Considera que en el passat no ha estat a l'alçada i això és el que li continua retraient diàriament.