Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac molt somrient i feliç

Fidel Albiac revela què ha succeït als jutjats amb Olga Moreno

Fidel assisteix a la trobada que podria canviar-ho tot

Fidel Albiac ha estat testimoni directe de la primera batalla legal que té la seva dona des que va decidir explicar la seva veritat. Rocío es trobava als jutjats amb l'exdona d'Antonio David en un cara a cara que ha ocupat portades i mitjans de comunicació.

El sevillà s'ha mantingut en tot moment al costat de la filla de 'La Más Grande', conscient de la fortalesa que ha aconseguit després d'anys destruïda. Ara, ha estat la dissenyadora la primera a veure cara a cara la seva dona i el retrobament no ha pogut ser més tens.

Fidel Albiac celebra la primera victòria

Fidel Albiac sap que no serà la primera vegada que Rocío haurà d'anar als jutjats. El seu testimoni ha aixecat molta polseguera i la família manté el desig de demandar-la. Però no l'exguàrdia civil, qui encara no s'atreveix a fer aquest pas després d'acusar-lo públicament de maltractador.

De moment, ha estat l'exdona d'Antonio David la primera a anar a seu judicial després de rebre una demanda de part de la filla de la de Chipiona. Rocío la va demandar per atemptar contra el seu honor, arran de l'entrevista que Olga va concedir al Deluxe.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac dona suport a la seva dona en la seva primera visita als jutjats. | GTRES
 

En aquesta entrevista, va fer certes declaracions que deixaven la dona de Fidel en molt mal lloc i que li van ocasionar un mal a la seva imatge que vol reparar. Els jutjats d'Alcobendas han estat l'escenari on s'han vist totes dues i l'actitud de cadascuna ha estat analitzada amb lupa.

Fa tres anys, l'exsupervivent va concedir una entrevista on deixava Rocío com a «mala mare», i aquesta va arribar al seu límit. Va decidir anar a la justícia i ara, per fi, es retrobaven. Olga, visiblement nerviosa, va evitar mirar a la cara la dona d'Albiac, mentre aquesta es mantenia serena i ferma.

La filla de 'La Más Grande' ha declarat sobre com de dolorós li va resultar «sentir parlar aquesta dona» dels seus fills i de certes situacions «que són falses». Com, per exemple, que no va anar a veure el seu fill David fins cinc dies després quan va estar ingressat. O que el va ignorar quan tots dos van coincidir als jutjats.

Fidel Albiac sap que no serà l'únic cop

La dona de Fidel Albiac ha aportat proves de tota la seva història durant els dos anys que ha durat el seu testimoni. Una documentació que confirmen els pitjors episodis de la seva vida, com la sentència ferma per la qual va ser condemnada la seva filla per «maltractament habitual». Un fet que Olga va desmentir a la seva entrevista al Deluxe, afirmant que la nena no havia estat mai violenta.

En aquell moment, la presència de la sevillana i l'exguàrdia civil gaudia d'una bona acollida entre el públic i els va portar a guanyar algun judici. La demanda de Rocío contra Olga per revelació de secrets per revelar una carta d'Hisenda va ser desestimada, atorgant-li la primera victòria a la dissenyadora.

Fidel Albiac
Fidel Albiac sap que no serà la primera vegada que vagin als tribunals. | GTRES
 

Tot i això, ara les coses han canviat i Fidel sap que compten amb proves i testimonis que avalen la seva acusació. Rocío ha desmuntat totes les mentides que Olga va fer públiques a la seva entrevista i la dissenyadora ha quedat en evidència.

Després de la declaració de totes dues, el jutge ha dictaminat que la demanda queda vista per a sentència. Tocarà esperar la resolució per saber si Rocío aconsegueix la primera victòria contra l'exdona d'Antonio David.

Si fos així, seria la primera víctima del testimoni de la dona de Fidel, a l'espera que la família Mohedano desfili també pel jutjat.