Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco

Acusen Rocío Carrasco de no donar menjar al seu fill: «Perversa»

Rocío Carrasco ha estat assenyalada des de fa anys com a mala mare

Rocío Carrasco s'ha passat més de dues dècades en silenci escoltant el seu exmarit i la seva família materna acusar-la de coses imaginables. Exactament, l'acusaven d'estar sotmesa al seu marit, de ser una supèrbia, però especialment de ser una mala mare. Per això, s'ha arribat a dir que fins i tot no donava menjar al seu fill.

Tot i això, totes les acusacions ara han quedat desmentides mitjançant proves que ella ha mostrat en la seva docusèrie, una producció que ara ha arribat al final i que ha estat analitzada i resumida per Terelu Campos, una de les seves millors amigues.

Rocío Carrasco, víctima d'acusacions

La filla gran de 'La Jurado' ha vist que la seva amiga Terelu ha utilitzat ara el seu bloc a Lecturas per fer un resum del que ha estat la seva docusèrie, programa que, segons Campos, és imprescindible perquè «no s'entendria la història de Rocío i de la seva família si ella no hagués donat el seu testimoni. Sobretot perquè va aportar les proves del que s'ha qüestionat durant anys sense que els altres mostressin ni un sol document».

La presentadora ha incidit que durant anys, i 'gràcies' a Antonio David i als Mohedano, s'havia fet una imatge errònia de Carrasco. S'havia determinat que ella era «perversa, mala mare, que només volia l'home que té al costat i que es deixava manipular».

Muntatge fotogràfic de Terelu Campos i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha vist com es revelava l'anècdota que va viure amb Jorge per l'acusació de no tractar bé els seus fills | Catalunya Diari

De fet, explica que en un capítol del nou llibre de Jorge Javier, Antes del olvido, es relata la trobada que aquest va tenir amb Rocío a casa seva. Allà, aquesta li va fer dues preguntes. La primera va ser: «De veritat que t'ho vas creure quan el meu oncle Amador va dir en un Deluxe que tancava el meu fill en una habitació sense donar-li menjar?», davant del que el català va respondre que sí.

I la segona pregunta va ser la següent: «Però, quina mena de mare et pensaves que era jo?». La resposta va ser: «No ho sé, perquè eres la mare que tots havien dibuixat».

Rocío Carrasco afronta un nou rumb

La dona de Fidel Albiac ha vist que Terelu ha deixat de manifest que afortunadament aquesta imatge 'dantesca' de Rocío s'ha esborrat. Tot perquè ella ha presentat proves que desmenteixen les acusacions que ha rebut del pare dels seus fills i de la seva mediàtica família. Segons Campos , la seva família ha actuat d'aquesta manera «per una herència que mai no li va semblar suficient».

A això ha afegit: «Ells creien que 'La Jurado', una dona amb tres fills, tenia l'obligació de deixar alguna cosa a algú més que no fossin aquests. Tot el que els va deixar els va semblar poc i aquesta va ser el principal motiu per rebel·lar-se contra Carrasco. Davant de tant de dolor i d'adversitat, ella va tenir un moment de força en què va decidir que la seva mediàtica família no estaria mai més a la seva vida, cosa que els va fotre més».

Fent al·lusió a unes paraules de Jorge, ha dit: «Com tot a la vida, existeix el mal i hi ha gent que s'enganxa a aquest mal i no es vol moure d'aquí».

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
Rocío Carrasco ha vist la seva amiga carregar contra els Mohedano | GTRES

Per concloure, ha volgut desitjar el millor a Rocío, que comença ara una etapa després de la conclusió de la sèrie. Ha escrit: «Tant de bo aquesta nova vida que comences, després d'haver-te deslliurat de les teves pors i de la teva trista imatge, et doni el que et mereixes. Espero poder-ho viure de la mà d'ella».

D'aquesta manera, Carrasco ha pogut veure que la seva amiga, que sempre li ha donat suport fins i tot en els pitjors moments, continua al seu costat.