Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Shakira i Piqué l'any 2014.

El polèmic pla que té Shakira amb Milan i Sasha: «A Piqué no li fa molta gràcia»

La cantant colombiana voldria marxar a Miami la primera setmana de gener

La separació de la parella de Shakira i Gerard Piqué encara ocupa gran part de les seccions del cor dels programes informatius i les revistes de premsa rosa. Després de moltes hores i reunions per tal d'arribar a un acord per part dels dos famosos, la cantant va aconseguir la custòdia dels fills. Després de conèixer aquest acord, Shakira va afirmar que tenia el desig per endur-se'ls a Miami.

La cantant colombiana va renunciar a la seva carrera com a cantant professional als Estats Units fa més de dotze anys. Ara per ara, amb el seu acord tindrà una segona oportunitat per rellançar la seva carrera musical, encara més si pot, ja que és allí on té tots els seus contactes. Al programa d''Ana Rosa' d'aquest dimarts, vint-i-dos de novembre, Antonio Rossi assegurava que Shakira tenia previst mudar-se a Miami durant la primera setmana de gener. 

Buscant-se un pis per veure'ls

El mateix programa matinal de Telecinco ha destacat que l'exfutbolista estaria buscant un apartament a la ciutat per tal de poder allotjar-se quan vagi a visitar als seus fills. Segons la mateixa font, l'habitatge disposaria de diverses habitacions en el qual poder quedar-se tant ell com els seus pares quan creuin el toll. La conductora del programa ha apuntat que «tot i l'acord per a les visites, al final, es perd el dia a dia amb els fills i això és molt trist».

Per altra banda, el col·laborador Antonio Rossi ha afegit que pel que sap, «segons el cercle proper a Gerard Piqué, la relació no és tan agradable. De fet, hi ha prou discrepància perquè Shakira vol mudar-se a Miami definitivament en el moment en què comenci l'any. Vol ser allí abans del 10 de gener, una cosa que a Piqué no li fa molta gràcia».

Shakira pot marxar quan vulgui

Si suposem que marxés el primer cap de setmana de gener, els petits es perdrien la festivitat dels Reis Mags. Tot i això, l'acord no posa una data a partir de la qual la Shakira pugui marxar a Miami. També Alessandro Lequio ha volgut donar la seva opinió sobre aquest tema: «el que està clar és que Piqué va renunciar a molt del que per llei tenia dret».

Així mateix, ell espera que tot el que ha perdut el català, Shakira ho tingui en compte i li ho agraeixi. Finalment Ana Rosa Quintana ha sentenciat la conversa: «Però, què volem? S'estan separant. Un se'n va del país, s'emporta als fills encara que tingui dret a les visites... La situació és molt tibant, el normal».