Chelo García-Cortés amb un gran somriure

Chelo García-Cortés se sincera sobre el que ningú veu a 'Sálvame'

Chelo García-Cortés ha parlat sense pèls a la llengua del programa

Chelo García-Cortés ha viscut any molt complicat pel seu accident i pels alts i baixos en la seva relació amb la seva parella. Però també ha viscut moments de felicitat, com és la presentació de les seves memòries, Sin etiquetas, que ha tingut lloc fa pocs dies. Una obra en què parla de la seva vida personal i de la seva feina, sobretot, de Sálvame.

I precisament sobre això, amb motiu del llançament literari esmentat, s'ha manifestat també en una entrevista que ha concedit a La Vanguardia. I ha parlat més clar que mai sobre el programa de Telecinco.

Chelo García-Cortés, més sincera que mai sobre Sálvame

La periodista de la premsa rosa ha concedit una entrevista a l'esmentat diari i ha parlat clar sobre Sálvame. Així, per exemple, en afirmar-se en aquesta trobada que, d'alguna manera, sembla que l'ha menyspreada sovint, ha estat molt ferma.

Ha dit: «M'ha humiliat més l'Església catòlica quan el meu pare va haver de pagar per enterrar la meva mare perquè s'havia suïcidat».

«I també quan em vaig casar el 2005 amb Marta. Un capellà missioner, del qual no diré el nom, em va dir que estava en pecat per haver-me casat amb ella. Això és més humiliant».

De la mateixa manera, s'ha volgut saber si Chelo creu, com molta gent opina, que el programa ha superat certes línies vermelles. Sobre això, ha manifestat: «Crec que les línies les estem creuant en aquests moments molts mitjans i algunes revistes. Et diria que Sálvame, només per la tasca social que ha fet durant tot el temps de pandèmia, es mereix ser on és».

Tot i que ha reconegut que els seus començaments en aquest programa no van ser fàcils. Ha confessat: «L'error que vaig cometre quan vaig arribar a Telecinco és que, en comptes de ser una tia normal, com soc, em vaig posar 'xuleta'. Per això contestava amb una prepotència amb què no havia d'haver contestat. Després em vaig anar adaptant».

Captura de Chelo García-Cortés asseguda a terra al plató de 'Sálvame'
Chelo García-Cortés ha explicat el seu passat i el seu present al format de Mediaset. | Mediaset
 

Com no podia ser d'una altra manera, també se li ha preguntat si són certs els rumors que diuen que vol deixar el format. Davant d'aquesta qüestió ha afirmat:

«És mentida, no m'he plantejat mai anar-me'n. Al llibre he dit el que pensava d'una de les revistes del cor, Lecturas. I si aquesta publicació, que és la que ha tret la notícia, està enfadada, ho sento, però no ho retiraré».

És més, no ha dubtat a recalcar que «encara que sembli prepotent, mai a la meva vida he demanat feina. Totes les feines en què he estat han sorgit de manera natural o perquè m'han trucat o m'han vingut a buscar».

Al que ha afegit: «Estic molt a gust a Sálvame i, si em donessin un dia més, ho agafaria».

Foto de Chelo García-Cortés a 'Sálvame'.
Chelo García-Cortés ha desmentit que vulgui deixar el programa. | Instagram
 

L'assumpte més espinós que ha abordat ha estat la trama 'Operació Deluxe', que té el programa i la productora, La Fábrica de la Tele, en una tessitura força complicada.

Sobre això, García-Cortés ha afirmat que no té gens de por perquè no hi té res a veure. Això sí, ha exposat: «No m'agradaria ni que Gustavo González ni el format tinguessin cap problema».

Chelo García-Cortés se sincera sobre altres aspectes de la seva vida

En aquesta entrevista, la col·laboradora de Mediaset, a més a més, ha explicat els seus inicis en el periodisme i el patiment pel suïcidi de la seva mare.

Però també ha parlat de la seva bisexualitat, del seu pas per Supervivientes i, fins i tot, ha tractat el seu futur. Sobre això, ha dit en concret que, el dia que el públic no la vulgui, «me n'aniré a casa meva».

«Podria dedicar-me a fer altres coses a la meva vida. I potser recuperar-ne algunes que ara no puc fer perquè soc famosa, com banyar-me despullada al mar».