Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal explica per què se n'ha anat de casa amb els seus fills

Fa un any, Roberto Leal va haver de marxar d'Espanya per una raó

El 22 de novembre del 2021, Roberto Leal va prendre la decisió d'anar-se'n d'Espanya. Justament ho va fer en un dels seus millors moments a l'àmbit professional, ja que el sevillà ha passat a considerar-se com un dels millors presentadors de la petita pantalla.

Per això Antena 3, cadena en què col·labora des del 2020, ho tingui en tan alta estima. Això sí, encara que el periodista s'ha convertit en una de les cares més estimades a la televisió els últims anys, això no li va impedir que decidís marxar del país.

Però, com es podia esperar, Roberto Leal tenia un gran motiu per prendre aquesta decisió, que estava directament relacionada amb la seva família.

Roberto Leal
Roberto Leal va fer les maletes i va marxar d'Espanya | GTRES

Roberto Leal fuig d'Espanya amb la família

Per a ningú és cap sorpresa que el més important per a Roberto Leal és la família. I és que, malgrat tenir una vida força ocupada per la tasca que exerceix a la televisió, el periodista sempre treu temps per als seus.

Per això el 22 de novembre del 2021 decidís realitzar una escapadeta amb la seva dona, Sara Rubio, i la seva petita filla, Lola. El destí? Ni més ni menys que Disneyland París, ideal per passar unes vacances en família.

No només s'ho va passar d'allò més bé la petita Lola, que aleshores tenia 4 anys, sinó també el mateix presentador. I prova que van ser uns dies inoblidables per als éssers estimats de Roberto Leal va ser el que va dir públicament al seu moment.

«Visita en família al parc amb total seguretat i amb la il·lusió de sempre. A més, aquest cap de setmana s'ha inaugurat la decoració nadalenca i si ja era preciós ara és... Mickey, et menjo la cara! La meva Lola ja és amiga d'Elsa i jo d'Olaf», va dir al seu dia per xarxes socials.

Fins i tot el sevillà, sempre fidel al seu humor, va fer broma que tenia al cap la idea d'empadronar-se a Disneyland París. «Més primeres vegades amb ella que vius com si fossin teves. Quins dies més bonics envoltats de princeses, superherois i tots els amics de Disney… Quanta màgia!», revelava emocionada la seva dona.

Això sí, tant Roberto Leal com Sara Rubio tenien clar que volien tornar a repetir aquesta magnífica experiència per un clar motiu. I és que fa uns quants mesos, el presentador es va convertir en pare per segona vegada d'un nen anomenat Leo.

Per aquesta raó, ara, tots dos volen tornar a passar uns dies màgics, aquesta vegada, amb el petit de la família, que té 9 mesos. I el més segur és que esperin un temps per fer-ho, ja que voldran que el petit sigui més gran perquè pugui gaudir l'experiència el màxim possible.

Primer pla de Roberto Leal molt somrient
Roberto Leal va viure una experiència inoblidable amb la família | GTRES

En perill el lloc de treball de Roberto Leal

La veritat és que ja ha passat un any des d'aquell dia inoblidable. Sens dubte, uns bonics records que es poden veure truncats pel que està havent de bregar, avui dia, Roberto Leal.

I és que fa unes setmanes va sortir a la llum el conflicte legal que estava tenint Atresmediaamb MC&F a causa del programa presentat pel sevillà. Cal recordar que, abans, aquest espai formava part de Mediaset. I, encara que la justícia va determinar que s'havia de deixar d'emetre Pasapalabra, la veritat és que el concurs va fer cas omís d'aquesta ordre.