Foto de Marta Riesco

Marta Riesco hauria sigut infidel a Antonio David Flores amb un altre de Telecinco

Marta Riesco, enxampada sent infidel a Antonio David

Marta Riesco i Antonio David no deixen de presumir de la seva història d'amor. No obstant això, potser no tot és tan idíl·lic com sembla. I és que acabem de saber que la reportera podria haver estat infidel a l'exguàrdia civil.

Diego,  de La Isla de las Tentaciones', ha revelat les suposades trobades secretes que va tenir amb Riesco mentre ella estava al punt de mira. Precisament  quan la relació de Marta i Antonio David acabava de sortir a la llum i els mitjans s'acarnissaven amb ells.

Marta Riesco
Marta Riesco al 'Golden Nail Congress' | GTRES

Tot començava a través de les xarxes socials, on la reportera no perdia oportunitat de coquetejar amb ell, segons explica Diego.

«Va venir a casa a fer-me una entrevista i després em parlava molt, em va contestar a una història», recorda el jove.

«Vaig quedar amb ella durant tot l'enrenou d'Antonio David en una cafeteria superamagada, li havia de preguntar per poder entrar. Ximple no soc, hi havia 'feeling'», explica Diego. «Directament mai em va dir: «Enrotllem-nos», però em responia les històries», sosté.

Diego i Lola
Diego i Lola de 'La Isla de las Tentaciones 3' | MEDIASET

El jove, conegut per posar a prova el seu amor amb Lola Mencía a  República Dominicana, assegura que ell i Riesco no perdien el temps. Així, van intentar amagar el que tenien el màxim possible, protegint-se de mirades indiscretes.

«Si caminéssim per ple Madrid tots dos junts seria una bogeria. Llavors, per això, ella entra primer i ja em truca: «Ara entra tu», explica sobre el mètode que seguien per no ser enxampats. Tot i això, sembla que finalment no va sorgir res més entre ells, malgrat la gran atracció que sentien.

Marta Riesco podria haver estat infidel a Antonio David amb algú molt conegut de Telecinco

«Era recíproc. Ella em sembla una noia molt maca, he estat amb ella i em cau molt bé i em sembla interessant", diu sobre la xicota d'Antonio David.

«Quan va estar de vacances a Marbella i a Màlaga em va dir que vingués uns dies». «Per què hi havia d'anar? No anava a jugar al xinxó ni a parlar del canvi climàtic», assegura entre rialles.

Però, per què aquest breu 'affaire' no va arribar a més entre tots dos? Diego ho té clar: «No ha sorgit perquè jo precisament l'estiu del 2021 estava al meu estiu boig».

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall' | GTRES

«Però bé, en les circumstàncies que jo he quedat amb ella i tal… tenia parella», aclareix deixant a tots impactats. I és que, segons sembla, en aquell moment Riesco ja estava sortint amb el pare de Rocío Flores.

 .

Cal recordar que les acusacions d'infidelitat persegueixen la parella gairebé des del començament de la relació. Antonio David ja havia estat assenyalat per haver enganyat a la seva llavors dona, Olga Moreno, amb la reportera.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores i Marta Riesco | Europa Press

D'aquesta manera, el seu festeig no hauria començat l'estiu passat, com pretenien fer creure, sinó abans. «Li va posar les banyes a Olga amb Marta, i aquesta noia és una altra víctima d'Antonio David»-destapaven.

Així, Marta s'hauria deixat enganyar perquè està realment enamorada. «No li convé dir que fa dos anys que està amb ella». Però, la cosa no  acaba aquí, ja que haurien arribat al punt de tenir trobades a casa d'Olga, unes trobades que Rocío Flores hauria consentit. «Ho he sentit de gent que els coneix molt bé», apuntaven des de Sálvame.

Com es deu haver pres Antonio David saber que la seva noia l'hi hauria pogut jugar?