Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González

Adela González s'afarta i explica què va tenir amb Yulen Pereira

Adela dona la cara després de revelar-se el que ha passat amb l'esportista

Adela González està demostrant cada dia més les seves habilitats al programa que presenta des de fa uns quants mesos. La presentadora basca arribava al món Sálvame com una absoluta novella en aquest tipus de programes sobre informació rosa, però està guanyant pes amb el pas del temps.

Adela González no es talla a l'hora de criticar certes actituds als col·laboradors i fins i tot ho fa amb alguns que ja no formen part de l'elenc del programa.

Estem parlant de la reprimenda que va fer Adela González a Anabel Pantoja el passat dimarts en directe. Tot després que s'enfadés quan va passar una cosa reprotxable al Mediafest Night Fever de divendres passat. Va ser quan Adela va convidar Yulen a saludar la seva xicota a l'escenari, després de la seva actuació amb Jaime Terrón.

Anabel, fora de si, provoca l'enuig d'Adela González

Anabel Pantoja va donar el do de pit en una actuació en què va deixar tothom meravellat mentre el seu xicot estava darrere de les càmeres, seguint les evolucions de la seva parella.

Adela González al plató de 'Sálvame'
Adela González ja s'ha fet un lloc a 'Sálvame' | Telecinco

Després d'aquesta entrada inesperada, que va acabar amb un petó de la parella, en un moment donat, segons les paraules de la presentadora de Sálvame , Anabel no va tenir una actitud gaire elegant. Se'n va anar enfadada directament a parlar amb direcció i va demanar a crits explicacions pel parany que li havien preparat al seu xicot.

El cas és que una dona que estava al públic del Mediafest Night Fever ha parlat amb Sálvame i ha fet unes declaracions, sense donar la cara per no veure's assenyalada, de les males formes d'Anabel quan no estaven gravant les càmeres.

«Va acabar la seva actuació i vam veure que pujava Yulen per fer-li un petó i per estar amb ella. De sobte, vam veure que Anabel arribava a la part on era direcció. Li va canviar la cara», començava el seu relat.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
Anabel Pantoja i Yulen van aparèixer junts al 'Media Night Fever' | GTRES

 

La polèmica amb Yulen que va treure de polleguera la sevillana

«Es va enfadar moltíssim, va començar a cridar, es va tornar boja i va començar a cridar a la gent de direcció, preguntant certes coses. Que per què havia hagut de pujar Yulen a l'escenari, que ell es dedica a altres coses i que no pot estar davant seu quan hi ha càmeres. No ens ho podíem creure», sosté aquesta testimoni.

No és menor el seu comentari sobre 'les males maneres' d'Anabel Pantoja amb Adela González, que retreia el comportament de la sevillana divendres passat.

Adela s'excusava ahir en ple directe del que havia fet amb Yulen el passat cap de setmana. «Som a la televisió. Si  Yulen és allà, se'l punxa en un moment i ja està. Després, quan se l'enfoca i comença a parlar, m'apropo i li poso el micro, i com que hi ha bon rotllo, l'arrossego cap amunt» , s'ha defensat.

«Abaixa aquests fums d'una punyetera vegada»

Alhora, ha aclarit que «no hi havia absolutament res preparat. És una cosa que va donar el directe. Quan ella va acabar es va posar feta una fúria perquè no volia que Yulen tingués visibilitat i va provocar un enrenou», continuava exposant la basca.

Fins i tot va revelar que ella va voler calmar-la i explicar-li com s'havia produït aquesta entrada al plató de Yulen, cosa a què no va para atenció Anabel per l'enuig que tenia amb ella.

Adela va tenir el suport de diversos col·laboradors que hi van ser presents, com Kiko Matamoros. «Abaixa aquests fums d'una vegada», li aconsellava el primer.

Per la seva banda, María Patiño retreia a la seva excompanya de Sálvame la seva manera d'actuar, posant sobre la taula que tots dos són «una parella mediàtica. La inseguretat no la pot projectar a la seva parella. Aquest control que ha volgut tenir ha de treballar-lo», afirmava la periodista gallega.