Foto d'Iker Casillas.

Iker Casillas se'n va i no estarà amb Sara i els fills després de l'operació

Sara Carbonero torna a ser intervinguda d'urgència

Iker Casillas, malgrat la delicada situació per la qual està passant la seva exparella Sara Carbonero, ha decidit fer les maletes. L'exjugador del Reial Madrid se n'ha anat a Qatar per cobrir el mundial amb l'equip de RTVE.

Sara, en canvi, ha hagut de ser intervinguda de nou a causa del seu estat de salut. La periodista ha ingressat d'urgència a la Clínica Universitaria de Navarra després d'una revisió. La decisió va ser presa per l'equip mèdic de la clínica. Ha estat un contratemps que ha sorprès l'ex d'Iker Casillas, però que afronta amb valentia i coratge. Ho fa acompanyada pels seus amics i la seva família, sobretot per la seva germana Irene.

Iker Casillas decideix anar-se'n al Mundial

Tot i la seva intenció de quedar-se al costat de Sara Carbonero i els nens durant l'operació, Iker i Sara van decidir seguir amb normalitat. En un primer moment, l'exjugador estava totalment decidit a no assistir al Mundial. Tanmateix, la decisió final presa per tots dos es basava a evitar un escàndol mediàtic i van decidir seguir els plans previstos.

D'aquesta manera, Iker Casillas s'unia finalment a l'equip de RTVE i viatjava fins a Qatar, lloc de celebració del Mundial. Allí s'ha estrenat com a comentarista cobrint alguns dels partits de futbol.

Iker Casillas va ser porter de la Selecció entre 2000 i 2016
Iker Casillas acompanya Espanya al mundial com a retransmissor. | SEFUTBOL

Per descomptat, malgrat la distància, no ha deixat de preocupar-se per Sara Carbonero, que va ser la seva parella durant onze anys. La notícia ha arribat en un moment difícil per a tots dos, ja que per a l'exjugador també ha suposat un repte difícil. No és la primera vegada que l'estat de salut de Sara Carbonero empitjora. Això sí, tot i tenir vides separades, sempre estan junts en els moments difícils.

Com va ser la relació d'Iker i Sara Carbonero

La història d'amor entre Iker Casillas i Sara Carbonero és una de les més conegudes al nostre país. El petó al Mundial del 2010 ho va canviar tot per a ells, però cap relació és perfecta ni res dura eternament. 

Anys després, l'amor que va conquerir el cor de milers d'espanyols posava fi a la seva història: «Avui el nostre amor de parella pren camins diferents però no llunyans, ja que seguirem junts en la meravellosa tasca de seguir sent pares dedicats com fins ara ho hem fet». D'aquesta manera, Iker Casillas i Sara Carbonero feien pública la ruptura i el final de la seva relació. Això sí, sempre van deixar entreveure la bona relació que hi ha entre ells i l'afecte que es tenen després de tants anys.

Sara Carbonero i Iker Casillas
Sara Carbonero i Iker Casillas continuen tenint una bona relació. | CatalunyaDiari

Va ser el 2019 quan les coses es van començar a complicar per a la parella. En aquell moment, Iker patia un infart del qual li va costar molt d'esforç recuperar-se. Llavors Sara Carbonero estava molt atenta a la seva parella i li va oferir la seva millor atenció.

En canvi, poc temps després, un càncer d'ovaris sorprenia Sara Carbonero. De cop i volta, la situació es tornava inversa per a la parella. Tots dos es van endinsar en un camí difícil que va canviar les seves vides per sempre. Tanmateix, malgrat que la relació tenia els dies comptats, en els moments complicats sempre van estar junts per donar-se suport. Això no havia canviat.

Tots dos tenen clar que, encara que el seu amor s'acabés, els fills són el més important que tenen. Precisament, per ells mantenen aquesta cordialitat i bon tracte. La veritat és que tots dos tenen un gran cor i es nota que s'aprecien de debò.