Prime pla de Nacho Taboada

Nacho Taboada pren una decisió que alimenta els rumors de separació

Nacho Taboada ha desaparegut i ningú sap on és

Nacho Taboada va cridar l'atenció de la premsa des del primer moment que va sortir a la llum la seva relació sentimental amb Sara Carbonero. Sempre han estat molt discrets, però després de l'operació de la periodista estan en boca de tots. Per això, Taboada ha pres una decisió força controvertida: desaparèixer i no deixar-se fotografiar a l'hospital.

Nacho Taboada té darrere desenes de reporters que volen parlar amb ell i resulta molt complicat trobar el seu parador. Això ha fet que certs mitjans especulin amb una possible crisi o fins i tot amb una suposada ruptura, però tot són només rumors. I és que tan sols es basen en la decisió que ha pres el músic: desaparèixer del focus mediàtic una temporada.

Sara Carbonero
Nacho Taboada està preocupat  | GTRES

Nacho, segons altres fonts fiables, ha estat pendent de la recuperació de la seva xicota en tot moment. És més, no ha deixat res a la improvisació i s'està encarregant de totes les necessitats, però des de la distància. Alhora, Sara està molt ben acompanyada, tant la seva família com la seva amiga Isabel Jiménez no se'n separen.

Nacho no ha parlat mai de la seva relació amorosa i el motiu és evident: vol que el públic el conegui pel seu talent. Tot i això, la fama de Carbonero té un caràcter internacional i és impossible ometre certs detalls de la seva vida sentimental. Per tant, els espectadors exigeixen respostes i tothom vol saber si és cert que està en crisi.

Taboada sap que la seva decisió ha alimentat els rumors, però realment no hi ha res de cert. Hi ha la possibilitat que hagi estat a l'hospital i que no hagin fet fotos, ja que el centre té diverses portes d'emergència. És una opció més, tot i que els reporters asseguren que tenen totes les entrades ben cobertes.

▶️ Vídeo del dia

Nacho Taboada confia en els metges

Nacho està preocupat per Sara Carbonero, igual que la resta d'espanyols, però sortosament la situació està controlada. Hi ha poca informació circulant, puix que l'hermetisme és màxim i només tenim clar que l'operació ha estat un èxit. Segons la revista Lecturas, l'ex d'Iker Casillas no tenia plantejat operar-se, va ser un assumpte d'urgència.

Imatge de Nacho Taboada pel carrer.
Nacho Taboada prefereix no parlar amb la premsa  | Europa Press

Taboada mai ha cridat l'atenció de la premsa, de fet és un rostre força desconegut per al gran públic. Aquesta és la raó per la qual la seva relació ha arribat a bon port, diferència que ha marcat el seu futur. Sí, perquè quan la presentadora va començar a sortir amb Kiki Morente va estar exposat des del primer moment.

En canvi, el músic ha tingut millor sort que Kiki, encara que també és perquè és un personatge menys atractiu , informativament parlant. Per la seva banda, Morente pertany a un clan mediàtic i hi havia molt d'interès per saber com havia encaixat la Sara. Finalment, van tenir mala sort i van acabar prenent camins separats, però actualment mantenen una relació d'amistat molt bonica.

Nacho Taboada haurà de donar explicacions

Nacho no coneix com funciona el negoci del cor, però la seva xicota és una experta i li donarà bons consells. És important que aturi els rumors a temps, entre altres coses perquè són completament falsos i no poden anar a més. Així que no seria estrany que parlés breument amb algun reporter per confirmar que tot està en ordre.

Per part seva, Taboada està centrat en la seva carrera. Els crítics asseguren que té molt de talent i els seus companys en parlen molt bé. Per això, el més encertat per al seu futur és deixar de protagonitzar escàndols, i que millor que començant per aclarir la polèmica? Veurem com evoluciona tot.