Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Iker Casillas.

Iker Casillas amoïnat: què va fer quan va descobrir els problemes de la seva ex

Casillas pren una decisió que ha causat cert enrenou

Iker Casillas va estar en una situació complicada en assabentar-se que la mare dels seus dos fills havia estat intervinguda d'urgència a la Clínica Universitaria de Navarra. Després d'una revisió rutinària, els metges van aconsellar que Sara ingressés al centre per intervenir-la com més aviat millor.

Iker va conèixer la notícia abans de viatjar a Qatar per ser comentarista de TVE al Mundial, que s'hi està celebrant des del 18 de novembre. Primerament,  l'exporter s'hauria negat a anar-se'n lluny de la mare dels seus fills, malgrat tenir signat un contracte amb per col·laborar durant un mes a la competició futbolística.

Casillas se'n va lluny després de conèixer l'ingrés de Sara

La veritat és que aquest problema de salut de l'experiodista de Telecinco ha omplit de dubtes l'exporter del Reial Madrid. Sap com n'és d'important per a ella i especialment per als seus fills. Aquest revés que ha patit ella els últims dies li ha trencat el cor.

Fnalment, i després de donar-li moltes voltes al tema, Casillas ha decidit agafar un avió. Ha fet les maletes per acudir al seu lloc de treball a Qatar per comentar tot allò que passi al Mundial. Encara que al principi s'havia ofert a cuidar els seus petits en absència de Sara Carbonero, aquest ha decidit anar-se'n.

L'enuig majúscul d'Iker després de l'ingrés de la seva exdona

Casillas ha viatjat fins a Qatar per normalitzar a la situació. En saber que els metges tenien controlada la situació de Sara, ha viatjat més tranquil·lament. A les xarxes socials i a les seves tasques de comentarista, en què debutava per primera vegada després de retirar-se del futbol, ha intentat actuar amb normalitat. Parlem d'un contratemps a la vida de la persona que li ha donat el que més estima a la seva vida: els seus dos fills.

Això sí, a Iker no li ha agradat gens que es filtrés la notícia de la intervenció urgent de la seva exdona. Ha escrit un tuit aquest matí que reflecteix clarament el seu enuig: «La carrera per donar la notícia encara que sigui de salut. La carrera per donar la notícia encara que sigui de salut i no pensar en l'implicat. La carrera d'amollar la p*ta notícia i no pensar en el mal que fan també al seu entorn. Lamentable».

Casillas i Carbonero no aixequen el cap

Recordem que Casillas ja va rebre un ensurt important per part de Carbonero fa un temps. Des que fa tres anys van diagnostica un càncer d'ovari a la periodista, la seva salut sempre s'ha vist sobresaltada. Iker Casillas ha estat alerta de tot perquè la seva ex se sentís acompanyada per ell, sense donar importància a la seva relació actual.

L'any 2019 va ser realment trist per a l'exparella, que ja tenien problemes en el seu matrimoni. A més del càncer d'ovari de Sara, mentre Iker s'entrenava al maig amb el seu últim club de futbol, el Porto, va patir un infart, del qual es va recuperar per sort després d'un ensurt de mort. Tanmateix, aconsellat pels metges, va haver de prendre la decisió de deixar el futbol per sempre.