Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Isabel Jiménez

La imatge d'Isabel Jiménez a l'hospital fa saltar les alarmes

Isabel Jiménez preocupa els seus després de ser fotografiada així

Isabel Jiménez segueix impactada després de saber que la seva amiga de l'ànima i sòcia, Sara Carbonero, es veia obligada a ingressar a un hospital. La influencer hi ha acabat després d'una revisió rutinària que no va acabar de la millor manera.

La veritat és que els metges, per a sorpresa de Carbonero, informaven la periodista i amiga d'Isabel Jiménez que devia ser intervinguda com més aviat millor. I és que alguna cosa no anava bé en aquesta revisió que passa cada cert temps l'ex de Casillas després de patir un càncer el 2019.

El cas és que Isabel Jiménez, que és gairebé com una germana per la influencer, va ser una de les primeres a acudir a la Clínica Universitària de Navarra. Allà hi ha ingressada l'experiodista de Telecinco des de fa uns dies.

A Isabel Jiménez se l'ha vist arribar amb un gran ram de flors ficat en una cistella que portava al cotxe la presentadora d'Informativos Telecinco .

La foto d'Isabel Jiménez que provoca inquietud a l'entorn de Carbonero

Ella s'ha desplaçat fins al centre hospitalari per donar suport a una persona vital a la seva vida. Una dona per la qual pateix quan vénen mal donades.

Sara Carbonero
Sara Carbonero ha rebut una visita que li carrega les piles | GTRES

La revista Lecturas ha estat la que ha pogut comprovar en exclusiva quin és l'estat d'Isabel Jiménez. Aquesta baixava del cotxe per entrar ràpidament a la citada clínica. La veritat és que el seu gest seriós delatava que la seva amiga Sara Carbonero no està passant un moment gens bo a la seva vida.

Tant ella com el cercle més proper de la periodista, la seva mare Goyi, el seu xicot Nacho Taboada, i tots els que estimen a la influencer, n'han estat molt a prop. Estan seguint minut a minut les evolucions d'aquest ingrés del qual encara se saben poques coses.

Isabel Jiménez sempre ha estat recolzant-la en els pitjors moments

Sí que s'ha filtrat que els metges tindrien controlada la situació sobre la salut de Sara Carbonero. Haurien enviat un missatge a l'entorn més proper a la periodista perquè tot es calmi una mica després d'una notícia que es filtrava ahir mateix.

Foto d'Isabel Jiménez.
Isabel Jiménez ha arribat amb gest seriós al centre mèdic on està ingressada la seva amiga | GTRES

Isabel Jiménez sempre hi ha estat quan Sara l'ha necessitat. Ja quan se li va diagnosticar un càncer d'ovari el 2019, la propietària de SlowLove sempre ha posat la seva amiga davant de la resta de prioritats.

A més, Lecturas també ha compartit alguna fotografia de la mare de Carbonero, Goyi Arévalo, que tampoc s'ha separat gens ni mica de la seva filla. Són uns dies en què haurà de recolzar-la més que mai perquè torni a superar aquest tràngol que li ha sobrevingut de manera inesperada.

La Sara s'envolta de gairebé tots per superar aquest tràngol

Mentre segueix ingressada fins que no hi hagi novetats, la seva germana Irene està fent les feines de cuidadora dels seus fills. El cas és que ella exerceix tot el que pot d'orgullosa tieta dels petits que té la influencer en comú amb Iker Casillas.

De moment, Iker Casillas, que està treballant com a comentarista de Televisió Espanyola al Mundial de Qatar, no ha tornat a Espanya. La veritat és que volia donar normalitat a l'assumpte i prenia la decisió de no quedar-se aquí quan va saber que l'estat de la seva ex no era de gravetat.

Tot i haver renunciat en principi a treballar al Mundial, encara que tenia un contracte tancat amb TVE, finalment es va decantar per viatjar fins allà. No sabem si tornarà abans del previst o continuarà amb la seva tasca de comentarista fins al proper 18 de desembre.