Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del plató de 'Got Talent'

Telecinco ha de prendre una decisió ja amb 'Got Talent'

'Got Talent' ha rebut molts atacs a les xarxes socials

Got Talent és un dels programes de més èxit a Telecinco i, de fet, genera moments dels quals parla tothom. Així, recentment aconseguia emocionar l'audiència amb l'actuació d'una noia. I ahir va provocar una enorme controvèrsia amb l'elecció d'un dels tres primers finalistes: hi va haver molts espectadors que van acusar una part del públic i del jurat de polititzar Got Talent.

Got Talent viu una actuació que no deixa indiferent ningú

Got Talent va albergar dimarts la nit una de les entregues més importants de la temporada, ja que van triar els primers finalistes. Per això va acollir actuacions interessants i especials, entre les quals hi va haver la de Zlata, una nena refugiada d'origen ucraïnès que té 8 anys.

La petita, que havia estat el passi d'or d'Edurne, va apostar novament per mostrar les seves habilitats amb la dansa. Després de la seva actuació va rebre l'aplaudiment de tots els presents. En especial, va ser la seva padrina al jurat de Got Talent qui es va sentir més orgullosa d'haver apostat per ella: «Tenia ganes de tornar a veure't a l'escenari, que és allò que et fa feliç. Vull veure't feliç tots els dies de la teva vida. L'actuació ha estat impecable perquè ets una ballarina espectacular. Agraeixo que la vida t'hagi portat fins aquí per poder-te conèixer».

Dani Martínez i Paula Echevarría també van lloar la seva actuació, igual com ho va fer Risto Mejide. Aquest va afirmar: «M'alegro que estiguis aquí aquesta nit. Fa gairebé 300 dies de l'horror al teu país. Ets la demostració de moltes de les vulneracions dels drets humans. Al final, mai no podran acabar ni amb la bellesa, ni amb la dansa, ni amb el talent».

Després d'aquestes paraules, Zlata va intervenir per agrair l'afecte, però també per exposar a què dedicaria el premi si guanya Got Talent: «Per mi és un somni passar a la final. Desitjo amb tot el meu cor guanyar el premi per donar-lo a l'exèrcit ucraïnès i, així, amb la meva ajuda, pugui alliberar el meu país i jo pugui tornar a casa». La veritat és que, de moment, continua fent passos per aconseguir el seu objectiu. Va aconseguir convertir-se en una de les primeres finalistes amb Las niñas de Lola i el mag Jordi Caps.

Got Talent és al centre d'una polèmica

Got Talent ha generat enrenou en les últimes hores a les xarxes socials pel que ha passat amb la participant ucraïnesa. Hi ha espectadors que han lamentat que la seva actuació s'hagi polititzat i hagi aconseguit estar a la gran final. Creuen que només se n'ha tingut en compte l'origen i la situació per passar-la de fase i han menyspreat altres concursants amb enorme talent.

Tenint molt present que a l'últim Festival d'Eurovisió va guanyar Ucraïna com a mostra de suport, molts internautes han criticat el programa. Ho han fet amb missatges com aquests: «Això de la guerra és una barbàrie i una desgràcia, però que ara tot ho guanyin els seus artistes per pena ja fa una mica de mandra».

En aquesta mateixa línia trobem: «Fart de tant sentimentalisme, Zlata no mereix estar a la final», «Això és un programa de talents, no una telenovel·la» i «És lamentable. Utilitzeu els nens per fer pena».

Sense oblidar-nos d'aquests: «Balla bé, però ha venut més pena que ball», «Que guanya ella amb una gran trampa com a Eurovisió» i «S'ha colat a la final per ser d'Ucraïna. Em sap greu, però és així. Una pena, perquè hi havia millors talents i, amb compte, que és capaç de guanyar».