Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban comparteix la imatge que més mal farà a Jesulín

La mare d'Andrea Janeiro trenca la seva promesa i li clava un cop baix al pare de la seva filla

Belén Esteban és conscient que qualsevol foto que publiqui al compte d'Instagram tindrà reaccions. Sobretot, aquelles que tinguin relació amb la seva filla, tot i que fa anys li va prometre no exposar-la públicament. Ha trencat aquesta promesa diverses vegades i ara ho ha tornat a fer: comparteix la imatge que més mal farà a Jesulín.

Belén sempre ha presumit de ser l'única que s'ha preocupat per Andrea, mentre qüestionava el torero com a pare. Ha estat una mare molt valenta i la seva filla ha estat el seu únic motor a la vida. Ara en presumeix davant els seus seguidors.

Belén Esteban i la imatge definitiva

Belén ho ha tornat a fer. Un cop més, la col·laboradora de Sálvame ha trencat la promesa que li va fer llavors a la seva filla. Per més que s'entesti a passar desapercebuda, ser filla de Belén i de Jesulín la persegueix com una xacra. Sobretot, pel fet que la seva mare està contínuament als mitjans de comunicació i ha parlat d'ella durant més de dues dècades.

Ara, l'empresària no ha pogut evitar presumir de filla davant de més d'un milió de seguidors amb una foto reveladora: una instantània amb què demostra el seu orgull com a mare i amb la qual clava un cop baix al pare de la seva filla.

Primer pla de Belén Esteban amb un somriure
Belén Esteban trenca de nou la promesa que va fer a la filla. | GTRES

«Sempre al teu costat», escriu Belén al costat d'una foto on es pot veure mare i filla agafades de la mà d'esquena a la càmera. Quatre paraules que diuen molt i que representen la lluita de la tertuliana a la vida d'Andrea. La foto en qüestió rememora un moment viscut entre les dues l'estiu passat i demostra com estan d'unides. Una unió que traspassa fronteres i que representa un revés directe a Jesulín, la presència del qual a la vida de la jove és pràcticament nul·la.

Totes dues estan unides davant de l'adversitat i així ho continuaran estant amb el pas dels anys. No hi ha res ni ningú capaç de trencar aquest vincle que es va començar a enfortir quan Belén se'n va anar amb el seu bebè als braços. Un bebè que ella es va encarregar de cuidar davant l'absència d'un pare que, segons Belén, no es va preocupar mai pel seu benestar.

Belén Esteban presumeix de filla

Belén va tenir una experiència molt mala quan Andrea va fer els 18 anys. L'enrenou va ser màxim i la cara de la filla de Jesulín va ocupar portades i programes de televisió. La noia va ser conscient del límit que estava a punt de creuar i va decidir trencar amb tot.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Belén Esteban orgullosa de la seva filla el dia de la seva graduació. | Catalunya Diari

Va enviar un comunicat per demostrar el seu desig de ser anònima i la seva mare va procurar vetllar per ell: prohibint parlar sobre qualsevol cosa relacionada amb la seva filla. Això gairebé li costa la feina a Sálvame, ja que poc aportava al programa si preferia no mullar-se en temes que tenen a veure amb Jesulín.

Tot i això, malgrat l'avís d'Andrea, Belén Esteban no ha pogut evitar presumir de la seva primogènita. La jove va estudiar Comunicació Audiovisual al Birmingham Metropolitan College, on es va graduar davant d'una Belén orgullosa. Després de la cerimònia, mare i filla van tornar a Espanya, on Andrea ja se n'ha anat a viure amb el seu xicot al pis que la tertuliana li ha comprat. Amb aquest regal Belén demostra que no necessita l'ajuda de Jesulín per tirar la seva filla endavant.

Després de graduar-se, una nova etapa comença per a la neta de Carmen Bazán. Viurà noves experiències on la seva mare romandrà al seu costat, orgullosa i feliç de compartir la seva vida amb ella.