Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Rodríguez.

Belén Rodríguez es queda sense feina i no podrà fer front als seus pagaments

Belén Rodríguez podria haver estat vetada de 'Sálvame'

Belén Rodríguez no està passant pel seu millor moment. I és que, fa unes setmanes, la periodista es va veure embolicada en gran polèmica pel conflicte que va tenir amb qui era el seu amic íntim, Kiko Hernández.

Tot va començar quan Sálvame va fer pública la informació que la madrilenya havia estat explicant fins a tres persones diferents que feia alguns anys que li havia concedit un préstec de 100 mil euros al col·laborador.

Però el pitjor de tot aquest assumpte va ser que, segons alguns testimonis, la tertuliana hauria anat assegurant que el presentador havia trigat a tornar-li els diners. Evidentment, això va deixar en molt mal lloc Hernández, qui, de manera immediata, va trencar la seva amistat amb la col·laboradora.

Tanmateix, malgrat que això va ser un gran drama del qual es va parlar durant molts dies, ara com ara, per contra, amb prou feines s'esmenta el tema. Per què? Ara, per fi, se n'ha descobert el veritable motiu.

Primer pla de Belén Rodríguez.
Belén Rodríguez ha desaparegut dels mitjans. | GTRES
 

Belén Rodríguez, vetada de Sálvame

Fins fa uns dies, Belén Rodríguez era el nom que més feia parlar al programa de les tardes de Telecinco pel seu conflicte amb Kiko Hernández. Tot i això, de la nit al dia aquest tema s'ha deixat de tractar.

Justament, l'espai semblava que prenia aquesta decisió dràstica després que la periodista truqués a la policia per l'assetjament que estava rebent per part dels qui havien estat, fins fa poc, els seus companys. Sens dubte, el fet de deixar de parlar de la madrilenya de forma sobtada va suscitar cert interès entre alguns dels col·laboradors, ja que volien saber quina era la raó.

Sobretot, a qui més li va importar esbrinar què havia passat amb Belén Rodríguez va ser el mateix Kiko Hernández, que li va demanar a la presentadora del format, María Patiño, que li preguntés al director per què s'havia deixat d'esmentar la tertuliana.

Així mateix, la gallega es va dirigir a Alberto Díaz, el director de Sálvame, per complir amb la petició del seu amic. «Em diu Kiko que et pregunti que per què s'ha tallat el tema de Belén. Que si vols contestar, m'ha dit que t'ho pregunti», començava dient la periodista.

«Rodríguez?», preguntava el director del programa. Quan Patiño va contestar afirmativament, de forma immediata, Díaz va tapar el micròfon, ja que no volia que els espectadors escoltessin la seva explicació. «No ho direm, però no hi ha una raó fosca», revelava qui va ser companya de Belén Rodríguez.

Però, així i tot, la presentadora no va voler deixar amb el dubte el seu amic, que esperava una resposta. «Kiko, la resposta la tinc, però públicament no t'ho puc dir. Tu coneixes aquest negoci i saps que el públic és el que mana», començava explicant.

«És qui sol·licita, demana i qui provoca que hi hagi més interès en uns temes o en uns altres. És així de senzill, no hi ha res més. No siguem tan malpensats. El món és molt més senzill. Vostès manen, el que volen i el que no volen», assegurava.

Per això haurien deixat de parlar de Belén Rodríguez, perquè ja no interessaria a l'audiència del programa.

Primer pla de Belén Rodríguez
El tema de Belén Rodríguez ja no generaria interès. | GTRES
 

Kiko Hernández, contundent amb Belén Rodríguez

Davant d'aquesta resposta, Belén Rodríguez va ser testimoni del contundent missatge que li va enviar qui havia estat amic seu en directe. «Si han vist que hi ha un tema del qual ja no es parla, és perquè aquest tema o aquesta persona ja no interessa», carregava durament contra la col·laboradora.

«Si aquesta persona decideix venir a plató i parlar, la direcció decideix que es revitalitza el tema i l'escoltaríem», revelava la periodista, intentant calmar la tensa situació que s'estava creant.

«Però, de moment, no ven», concloïa contundent l'examic de Belén Rodríguez, deixant clar que, de moment, una reconciliació amb ella no estaria entre els seus plans.